Medewerker Winkelsortering 32-40 uur

Voor onze locatie in Deventer zijn wij op zoek naar een Medewerker Winkelsortering
 
Weet jij van aanpakken en wil je samenwerken aan een betere wereld? Kun je goed samenwerken met collega’s om samen tot het beste resultaat te komen?
Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Als Medewerker Winkelsortering ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het sorteren van kleding op soort en kwaliteit. Het doel van de functie is het dusdanig sorteren dat er een kwalitatieve stroom ontstaat, die geschikt is voor onze ReShare Stores.

De werkzaamheden worden staand verricht.

De standplaats van de Medewerker Winkelsortering is Deventer.

 

 • MBO werk- en denkniveau
 • Kennis van mode en merken
 • Kunnen beoordelen van kwaliteit van stoffen
 • Kennis van veiligheidsvoorschriften
 • Een dienstverlenende en klantgerichte instelling
 • Een positief christelijke geloofsovertuiging en het onderschrijven van de doelstelling van de Stichting Leger des Heils.

 • Dienstverband van 32 tot 40 uur
 • Salaris minimaal € 1.708,- en maximaal € 2.133,- bruto op basis van fulltime en afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Eindejaarsuitkering van 8,3%

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen, die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen.
 
De Stichting Leger des Heils Dienstverlening verleent tegen kostprijs ondersteunende diensten aan de andere stichtingen en het kerkgenootschap.
 
ReShare is onderdeel van het Leger des Heils en is een werkmaatschappij van Stichting Leger des Heils Dienstverlening. 
Als milieuorganisatie scheidt ReShare kleding en schoenen van het afval met als doel om deze producten te hergebruiken, zodat er minder kleding en schoenen naar de verbrandingsoven worden gebracht. ReShare is een betrouwbare partner die op professionele en vernieuwende wijze kleding en schoenen inzamelt voor gemeenten, bedrijven, organisaties en bij particulieren
 
ReShare Store
In 2013 werden de contouren geschetst van de eerste ReShare Store. Door de economische crisis klopten steeds meer mensen aan bij o.a. het Leger des Heils voor gratis kleding. In alle lagen van de bevolking groeide de vraag naar goedkope kleding. Daardoor begon onze zoektocht naar een manier om al deze mensen te kunnen voorzien. Een frisse winkel, met kwaliteitskleding, dicht bij de mensen en dicht bij het hart van het Leger des Heils. Dat moest het gaan worden. De eerste winkel begon als pilotwinkel in Groningen (Westerkade). Met een tijdelijke vormgeving en eenvoudige inrichting namen we een jaar de tijd om te testen of de winkel succesvol was. En ja hoor. Het duurde maar even en een grote, vaste klantenkring wist onze winkel te vinden. Een jaar later verhuisde de pilotwinkel naar haar definitieve en huidige locatie in de Oosterstraat. Vervolgens werden filialen geopend in Den Haag, Breda, Arnhem, Rotterdam, Nijmegen en nog een aantal andere vestigingen. Deze zijn allemaal terug te vinden op onze website www.resharestore.nl.
 

Solliciteer dan op deze vacature.

Helaas kunnen wij op dit moment, als gevolg van de huidige crisis, nog niet inschatten met ingang van welke datum wij de vacature zullen gaan invullen.

Graag ontvangen wij van jou de volgende documenten:

 • Je CV
 • Je motivatie voor dit werk (geef hierin ook een uitleg van je christelijke levensovertuiging). 

Conform ons werving- en selectiebeleid hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.
 
Vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Rob Keur, Teamleider Sortering, via telefoonnummer 06 5362 3292.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.