MBO Stagiair – Bij Bosshardt Oosterparkwijk – Groningen

Sta jij voor gastvrijheid, eenvoud, liefde en praktische hulp?
Kom dan bij ons de hulpverlening leren!
 

Voor onze locatie Bij Bosshardt in de Oosterparkwijk zijn we op zoek naar een stagiair MBO, Service medewerker (niveau 2) 'Bij Bosshardt' is een ontmoetingsplek waar iedereen uit de wijk welkom is....om te praten, om te luisteren, om iets te doen of om gewoon maar even te zitten. Door middel van een kopje koffie, verkoop van  tweedehandskleding, een luisterend oor, een gezellige maaltijd en activiteiten wordt dit gefaciliteerd. Met de medewerkers van 'Bij Bosshardt' ga je als stagiair leren bezoekers te ontvangen, koffie thee aanbieden, helpen in de keuken/eten bereiden, schoonmaken, voorraad beheren helpen in de kledingwinkel en ondersteunen van activiteiten.
Zo stralen we de liefde van God uit, zo geloven we in de ander en zorgen we voor een positieve sfeer. We stappen op de mensen af met als doel dat de mens weer vertrouwen in de ander krijgt, maar bovenal het vertrouwen in zichzelf.
 

Je staat voor gastvrijheid en liefde voor mensen!
Daarnaast ben je 10-20 uur per week beschikbaar.
We verwachten dat je een betrokken christen bent en vanuit deze levensovertuiging de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg kunt onderschrijven.
Wij zijn specifiek op zoek naar een stagiair die de Mbo opleiding Servicemedewerker (niveau 2) doet, alleen dan heeft het zin om te solliciteren!
 

Je ontvangt een stagevergoeding van bruto €100,- per maand, deeltijders krijgen naar rato uitbetaald. Dit is inclusief de vergoeding voor woon-werkverkeer.
 

Het Leger des Heils is er voor mensen zonder helper. Het maakt niet uit welke achtergrond of   levensovertuiging mensen hebben. Iedereen kan een beroep doen op het Leger des Heils.
 
Je komt te werken in de regio Noordoost. De regio is onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg (W&G). Wij werken vanuit de gedachte dat ieder mens ertoe doet en recht heeft op goede zorg. Wat zijn of haar afkomst of hulpvraag ook is. Met maatwerk willen we gerichte zorg bieden, waarbij wij uitgaan van de mogelijkheden en ontwikkelingskansen van elke individuele cliënt. Wij werken intensief samen met andere instellingen voor hulp- en zorgverlening,
de gemeenten, woningcorporaties, bewonersorganisaties en overige belangrijke partijen.

 

Is dit jouw stageplaats? Solliciteer! We zien je sollicitatie met CV en motivatiebrief graag tegemoet. Solliciteren kan via de groene button “solliciteer”. Voor inhoudelijke vragen over deze stageplaats kun je contact opnemen met Femke Penninga (medewerker Bij Bosshardt) via 050 -3172670 of via  
femke.penninga@legerdesheils.nl