MBO Stagiair – Bij Bosshardt Oosterparkwijk – Groningen

Sta jij voor gastvrijheid, eenvoud, liefde en praktische hulp?
Kom dan bij ons de hulpverlening leren!
 

Voor onze locatie Bij Bosshardt in de OOsterparkwijk zijn we op zoek naar een stagiair MBO, Begeleiding Specifieke doelgroepen (niveau 3) of Sociaal Cultureel Werk (niveau 4). "Bij Bosshardt” is een ontmoetingsplek waar iedereen uit de wijk welkom is....om te praten, om te luisteren, om iets te doen of om gewoon maar even te zitten. Door middel van een kopje koffie, verkoop van  tweedehandskleding, een luisterend oor, een gezellige maaltijd en activiteiten wordt dit gefaciliteerd. Met de medewerkers van 'Bij Bosshardt' ga je als stagiair leren signaleren, verbinden, activeren, ondersteunen waar dat nodig (en mogelijk) is en van de gelegenheid gebruik maken om bijvoorbeeld bezoekers door te verwijzen naar instanties. Zo stralen we de liefde van God uit, zo geloven we in de ander en zorgen we voor een positieve sfeer. We stappen op de mensen af met als doel dat de mens weer vertrouwen in de ander krijgt, maar bovenal het vertrouwen in zichzelf.
 

Je staat voor gastvrijheid en liefde voor mensen!
Daarnaast ben je 10-20 uur per week beschikbaar.
We verwachten dat je een betrokken christen bent en vanuit deze levensovertuiging de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg kunt onderschrijven.
 

Je ontvangt een stagevergoeding van bruto €100,- per maand, deeltijders krijgen naar rato uitbetaald. Dit is inclusief de vergoeding voor woon-werkverkeer.
 

Het Leger des Heils is er voor mensen zonder helper. Het maakt niet uit welke achtergrond of   levensovertuiging mensen hebben. Iedereen kan een beroep doen op het Leger des Heils.
 
De werkeenheid Leger des Heils Noord is er voor de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Wij   bieden hulp aan kinderen die tijdelijk niet thuis kunnen wonen, gezinnen met meervoudig complexe   problematiek, jongeren die bekend zijn bij de politie, dak- en thuisloze mensen, mannen en vrouwen met problemen op het gebied van zelfstandig wonen, thuiswonende ouderen in een sociaal isolement.
In onze werkeenheid helpen ruim 400 medewerkers en 200 vrijwilligers bijna 4.000 deelnemers per jaar.
 

Is dit jouw stageplaats? Solliciteer! We zien je sollicitatie met CV en motivatiebrief graag tegemoet. Solliciteren kan via de groene button “solliciteer”. Voor inhoudelijke vragen over deze stageplaats kun je contact opnemen met Femke Penninga (medewerker Bij Bosshardt) via 050 -3172670 of via  
femke.penninga@legerdesheils.nl