Manager Specialistisch Ambulante Hulpverlening regio Utrecht West/ Lekstroom (28-32 uur p/w)

Als Manager Specialistisch Ambulante Hulpverlening ben je gericht op het faciliteren van kwalitatieve zorg voor de deelnemers (zowel jeugd als volwassen) binnen een professionele en prettige werkomgeving voor de medewerkers.
Dit doe je samen met je teams van HBO of hoger opgeleide professionals die het belangrijk vinden om de door hen geleverde zorg steeds verder door te ontwikkelen op basis van de nieuwste inzichten. Jij verbindt de persoonlijke ontwikkeling van deze professionals met de missie van de organisatie.. Het is daarom belangrijk dat je op de hoogte bent van inhoud van het zorgaanbod en je dit goed kunt neerzetten bij verschillende interne en externe partners en partijen.
Medewerkers vinden het van belang dat je betrokken bent op het werk en op hen persoonlijk en daarbij pro-actief handelt op wat er speelt binnen het team. Het vraagt van jou om je kwaliteiten situationeel in te zetten dat je kunt ondersteunen waar nodig en knopen kunt doorhakken waar het moet.
Je geeft leiding aan projecten die in het teken staan van innovatie van zorg waarin je nauw samenwerkt met opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Daarnaast stuur je op een gezonde financiële exploitatie.

Naar buiten toe onderhoudt je contact met gemeentes, woningbouwcorporaties en andere externe partners om op de hoogte te zijn en te blijven van de ontwikkelingen in de markt. Je bent erop gericht om de dienstverlening continue aan te scherpen en het gesprek te voeren met de opdrachtgever hoe het aanbod passend blijft bij de vraag.

 

  • Een persoonlijkheid die resultaatgerichtheid combineert met een coachende houding;
  • Je hebt een sociaal HBO diploma en bij voorkeur een afgeronde managementopleiding;
  • Je hebt een zakelijk instinct om onze producten goed te vermarkten;
  • Je hebt kennis en ervaring met onze bijzondere doelgroep en met ambulante zorg;
  • Jij bent een goede netwerker en in staat om Leger des Heils Midden Nederland te profileren;
  • Bij voorkeur heb je ervaring met de verschillende financieringsstromen;
  • Je voelt je vanuit je persoonlijke overtuiging aangesproken om te werken voor een christelijke organisatie en kan daarom instemmen met de doelstelling van onze stichting en deze onderschrijven.

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je direct kunt bijdragen aan onze missie.
Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 10, min. €3.096,- en max. €4.564,- bij een fulltime dienstverband (36 uur) van de CAO Sociaal Werk.
Bij deze CAO hoort ook een Individueel Keuze Budget van 16,3%.
 

Onze specialistische ambulante begeleiding is er voor hulp aan jeugdigen, gezinnen, volwassenen en ouderen; mensen van 0-100 jaar die vanwege hun complexe problemen geen grip (meer) hebben op hun leven. Kenmerkend voor onze deelnemers is dat er meerdere grote problemen tegelijkertijd spelen. Onze ambulante teams bestaan uit verschillende specialisten en we werken integraal. Mede hierdoor is de aanpak voor multi-probleem situaties zeer effectief. We werken met verschillende producten gericht op de verschillende doelgroepen en passend bij de hulpvraag.
 

Graag zien wij je sollicitatie met motivatie en curriculum vitae uiterlijk 27 februari tegemoet.
De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 5 maart en een assessment kan onderdeel uitmaken van het proces.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gerard Harskamp (Regiomanager) via telefoonnummer 06 – 15158641.

Conform het wervings- en selectiebeleid van de stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.