Manager Specialistisch Ambulante Hulpverlening regio Amersfoort/Veenendaal (36 uur p/w)

‘Als leidinggevende ben ik nu veel bezig met de vraag hoe we de hulpverlening nog verder kunnen optimaliseren. Hoe verbeteren we het proces van opvang naar ambulant? Hoe voorkomen we dat iemand opnieuw op straat komt te staan? Nadenken over het grotere geheel en niet nadenken over één deelnemer die we begeleiden. Dat geeft voor mij een verdiepingsslag waar ik veel energie uithaal.’

Boaz is manager ambulante hulpverlening in Utrecht en zoekt een collega voor de regio Amersfoort/Veenendaal. In november heeft Boaz meer over zijn werk vertelt: https://bit.ly/2A9tovK.

Als Manager Specialistisch Ambulante Hulpverlening ben je in eerste instantie gericht op het realiseren van kwalitatieve zorg voor de deelnemers (zowel jeugd als volwassen) binnen een professionele en prettige werkomgeving voor de medewerkers. Het team van HBO opgeleide specialistische ambulant hulpverleners werkt grotendeels zelfstandig waardoor je sturing moet geven zonder regelmatig persoonlijk contact met hen te hebben. Je weet op een coachende manier regelruimte te geven aan de medewerkers waarbij de focus op het resultaat blijft gericht.
Je onderhoud het contact met gemeentes, woningbouwcorporaties en andere externe partners om op de hoogte te zijn en te blijven van de ontwikkelingen in de markt. Je bent er op gericht om de dienstverlening continue aan te scherpen en mee te gaan in de bewegende markt.
Daarnaast behoudt je het overzicht op het personele en financiële overzicht.

  • Als manager ben je een stevige persoonlijkheid, die resultaatgerichtheid combineert met een coachende stijl van leidinggeven;
  • Je hebt een passende afgeronde HBO opleiding (bijv. MWD/SPH/Sociaal Werk) en bij voorkeur een afgeronde managementopleiding;
  • Je hebt kennis en ervaring met onze bijzondere doelgroep en met ambulante zorg;
  • Bij voorkeur heb je ook ervaring met en/of kennis van de jeugdzorg;
  • Jij bent een goede netwerker en in staat om het Leger des Heils Midden Nederland te profileren;
  • Bij voorkeur heb je ervaring met de verschillende financieringsstromen;
  • Je voelt je vanuit je persoonlijke overtuiging aangesproken om te werken voor een christelijke organisatie en kan daarom instemmen met de doelstelling van onze stichting en deze onderschrijven.

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je veel kunt betekenen.
Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 10, min. €2.900,- en max. €4.300,- bij een fulltime dienstverband (36 uur) van de CAO Sociaal Werk. Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,3%. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) en bieden we je een pakket aan aanvullende arbeidsvoorwaarden, waarin je zelf keuzes mag maken.
Bij een wederzijds positieve klik bieden wij je eerst een bepaalde tijd contract aan voor een jaar, met de mogelijkheid om deze later om te zetten in onbepaalde tijd.

Onze specialistische ambulante begeleiding is er voor hulp aan jeugdigen, gezinnen, volwassenen en ouderen; mensen van 0-100 jaar die vanwege hun complexe problemen geen grip (meer) hebben op hun leven. Kenmerkend voor onze deelnemers is dat er meerdere grote problemen tegelijkertijd spelen. Onze ambulante teams bestaan uit verschillende specialisten en we werken integraal. Mede hierdoor is de aanpak voor Multi-probleem situaties zeer effectief. We werken met verschillende producten gericht op de verschillende doelgroepen en passend bij de hulpvraag.

Onze werklocaties zijn door de gehele provincie Utrecht, echter voor deze functie ligt de nadruk op regio Amersfoort/Veenendaal. Op onze website lees je meer over onze afdeling Specialistische Ambulante Hulpverlening (www.legerdesheils.nl/midden-nederland/ambulant).

Dan zien wij je sollicitatie met motivatie en curriculum vitae graag uiterlijk 27 januari 2019 tegemoet.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Carla Smedema (Regiomanager) via telefoonnummer 06 – 1521 0778.
Een assessment kan onderdeel zijn van  de procedure.
 
Conform het wervings- en selectiebeleid van de stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg hebben interne kandidaten voorrang.