Manager ICT Operations

Jouw droom als technisch ICT’er kan echt in vervulling gaan!
Bij ons ga je namelijk werken in je eigen landschap en
draag je zorg voor het beheer en behoud hiervan, waar vind je dat nog?!
Lees dus snel verder als jij die uitdagende klus met beiden handen aan wil pakken.
 

Je bent verantwoordelijk om de strategische en architectuur ontwikkelingen binnen het Leger des Heils te vertalen naar de IT operatie en de technische onderdelen daarvan. Hiervoor maak je op een juiste manier gebruik van de technische IT en SaaS gerelateerde infrastructuur en bestuur je de technische doorontwikkeling.
Als manager IT Operations ben je verantwoordelijk voor een juiste en tijdige afhandeling van alle verstoringen en zorg jij voor een vrolijke communicatie met de verschillende stakeholders. Met jouw sociale vaardigheden en zakelijk inzicht draai jij je hand hier niet voor om. 

Die manager rol zit jou als gegoten. Je hebt namelijk al ervaring met projectmanagement, servicemanagement en het schrijven van adviesrapporten. Ook ligt er uitdaging voor jou bij de juiste ondersteuning bieden bij een verdere ontwikkeling naar een professional shared service center. Met die achtergrond ben je dan ook de steun en toeverlaat voor het team door de technische en organisatorische voorwaarden te creëren.

Als resultaatgebied heb je onder andere het coördineren van diverse werkzaamheden rond technisch beheer, incident-, change- en problem management en het juist documenteren van de technische infrastructuur.
 

Jouw leidinggevende kwaliteiten pas je voortdurend toe. Maar omdat het daar als Manager ICT Operations niet bij blijft, neem je ook het volgende mee:

 • Hbo werk- en denkniveau (bedrijfs- en/of bestuurskundig)
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als Manager Operations
 • Kennis van project- en programmamethode Theory of Constraints en Scrum
 • Duidelijke visie op transformatie naar de Cloud
 • Ruime ervaring op het gebied van aansturing van change en beheer van een omgeving gebaseerd op Microsoft Stack
 • Ervaring in het functioneren binnen een MT met een grote drive
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, een kritische blik en redenerend vanuit een groter kader dan je rol
 • Een betrokken christen en vanuit deze levensovertuiging de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg kunnen onderschrijven.

Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies. De kosten hiervoor worden vergoed.
 

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je ook veel kunt leren. Daarnaast bieden wij je:

 • Een contract voor 12 maanden met de intentie om daarna een vast dienstverband aan te gaan.
 • Salaris conform CAO Sociaal Werk schaal 12 die loopt van € 3678,-  tot en met € 5801,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
 • Reiskostenvergoeding van maximaal € 140 netto per maand afhankelijk van je reisafstand en werkdagen.
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • 170 verlofuren per jaar o.b.v. een 36-urig dienstverband. Daarnaast heb je recht op maximaal 36 vitaliteitsuren die je opbouwt afhankelijk van je leeftijd.
 • Diverse overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling, eindejaarsuitkering van 8,3% per jaar, €10 per maand tegemoetkoming zorgkosten en een vakantietoeslag van 8% per jaar.
 • Daarnaast bouw je maandelijks een loopbaanbudget op die je voor je eigen ontwikkeling kunt inzetten.

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor ongeveer 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl.
 

Er is natuurlijk een veel uitgebreidere beschrijving over deze uitdagende functie, zou je die willen? Neem dan contact op met Marc Verberg, Directeur Centrum Informatievoorziening.
Te bereiken via 06 10 25 09 79 of m.verberg@legerdesheils.nl. Ook voor vragen kan je hier terecht.
Wil je gelijk solliciteren? Solliciteer dan voor met een motivatiebrief en CV.
Graag reageren via www.werkenbijhetlegerdesheils.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Sluitingsdatum: 15 augustus 2020