Maatje voor ouderen

Ben jij die leuke vrijwilliger voor een praatje, spelletje of wandeling? Meld je aan!

Maatjes m/v

We willen ons vrijwilligersbestand graag uitbreiden met mannen en vrouwen (vanaf 21 jaar) die het leuk vinden om gekoppeld te worden aan één van onze bewoners. Samen kijken we waar de behoefte van u beiden ligt, dit kan zijn samen lekker wandelen (met of zonder rolstoel), samen een spelletje doen, eventueel op de duofiets of samen de krant lezen, maar ook samen boodschapjes doen in ons winkeltje of lekker een kopje koffie drinken.

-Je hebt affiniteit met ouderen
-Je bent minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar
-Je bent zelfstandig en betrouwbaar en hebt vooral een goed humeur!
-Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies waarbij er sprake is van een relatie tussen medewerker en cliënt. De kosten hiervan worden vergoed.

-Een leuke en leerzame vrijwilligerstaak in een boeiende organisatie
-Waardering, gezelligheid en begeleiding
-Trainingsaanbod voor vrijwilligers
-WA-verzekering voor de uren dat je actief bent
-Reiskostenvergoeding

Wat wonen en werken op Merenhoef (Maarssen) bijzonder en uniek maakt is dat we er alles aan doen om onze bewoners zich thuis te laten voelen. Waar het kan, laten we de bewoners zelf de regie houden over hun leven. De werksfeer binnen Merenhoef is open, gezellig, en informeel. Je krijgt de ruimte om te leren en je kwetsbaar op te stellen. Meedenken wordt gewaardeerd. Kwaliteit van zorg en liefde voor de bewoners zijn voor ons belangrijk.

In Merenhoef wonen 40 bewoners met verpleeghuiszorg PG (psychogeriatrisch) en 36 bewoners met vooral een somatische zorgbehoefte. We zijn op zoek naar

Mogen we jou welkom heten als vrijwilliger? Mail dan je CV met een korte motivatie naar monique.kaldenbach@legerdesheils.nl.

Tevens zijn we te bereiken voor meer informatie: Monique Kaldenbach, tel.: 0346 587400.