Kookvrijwilliger voor Domus Tilburg

Houd jij van samen koken? Kun jij lekker koken en wil je een ander graag meenemen in je enthousiasme? Dan ligt hier een kans en dan zoeken we jou!

Voor onze locatie Domus Tilburg, zoeken we een vrijwillig(st)er die samen met de dienstdoende begeleider de bewoners (20-30 personen) blij kan maken met een heerlijke en voedingsrijke maaltijd. Onder jullie leiding en stimulering ontdekken bewoners hoe gemakkelijk en leuk het is om te koken! Neem jij de uitnodiging aan? Uiteraard mag je daarna ook aansluiten bij de maaltijd.

  • Het respecteren van de doelstelling en de identiteit van het Leger des Heils Arbeidsvoorwaarden;
  • Je hebt respect voor andere normen en waarden;
  • We vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG). De kosten hiervan worden vergoed;
  • De tijdstippen waarop je aanwezig bent zijn minimaal 2 tot maximaal 5 (doordeweekse) dagen per week, van 16.00 – 20.00 uur (inclusief mee-eten).

  • Waardering, gezelligheid en begeleiding;
  • Een passende vrijwilligersonkostenvergoeding;
  • Een vrijwilligersovereenkomst;
  • Aanschuiven bij de maaltijd;
  • Eventueel vaccinatie Hepatitis B;
  • WA verzekering voor de uren van vrijwillige inzet.

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan meer dan 6500 professionals en 14.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl.

Domus Tilburg maakt onderdeel uit van de werkeenheid Zuidoost, cluster Noord. Cluster Noord bestaat o.a. uit verschillende Domus voorzieningen in Eindhoven, Helmond en Nijmegen. Ook wordt er binnen dit cluster op diverse plekken ambulante woonbegeleiding geboden.

Domus Tilburg is een nieuw op te starten beschermde woonvoorziening welke vorm gegeven gaat worden door een nieuw team.  Met behulp van een degelijk inwerkprogramma wordt er samen toegewerkt naar een mooie start van Domus Tilburg.

Domus Tilburg zal een thuis gaan bieden aan 27 mannen en vrouwen die sociaal uitgesloten zijn als gevolg van complexe problemen. Domus vangt deze mensen op, zorgt voor rust, woonruimte en ondersteuning met het doel hen weer in hun kracht te zetten.

Ben jij enthousiast over deze leuke vrijwilligersfunctie en mogen we jou welkom heten als vrijwilliger?

Solliciteer dan online via de button of stuur je motivatiebrief
naar Anita Schenk-Vossen, vrijwilligerscoördinator:
ldh-lb.vrijwilligerscoordinator@legerdesheils.nl

https://www.werkenbijhetlegerdesheils.nl/vrijwilligerswerk-vacatures/

Wil je eerst meer weten? Bel dan teamleider Linda Bijsterveld op telefoonnummer 06 – 15698175.