Kookvrijwilliger Bij Bosshardt Amsterdam

Hou je van koken? Reageer snel!

Iedere middag kunnen de bezoekers van Bij Bosshardt  aan tafel schuiven voor een warme maaltijd. Voor het bereiden van de maaltijd zijn wij op zoek naar vrijwilligers die als kok in de keuken willen helpen. De taken zijn het boodschappen doen en het bereiden van de maaltijd, het uitserveren van de maaltijd en daarna het opruimen ervan. Je wordt daarbij geholpen door keuken assistenten en gastvrouwen. Is dat iets waarin jij zou willen helpen en ben je op een doordeweekse dag van 09.30 uur tot 14.30 uur beschikbaar? Dan lezen we graag jouw reactie!

 • Je houdt van koken;
 • Je hebt een vriendelijke en servicegerichte instelling;
 • Je bent betrouwbaar;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep;
 • Je respecteert de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg;
 • Je woont bij voorkeur in Amsterdam Noord.

 • Waardering, gezelligheid en begeleiding;
 • Prima werksfeer;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • WA verzekering;
 • Onderdeel zijn van een gemeenschap die zich inzet voor de kwetsbare naaste.

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbare in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding.  
Per jaar staan er meer dan 6.500 professionals en 13.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen.
Voor meer informatie over de organisatie: www.legerdesheils.nl

Ons team:
Bij Bosshardt is een ontmoetingsplek in de buurt. Een ontmoetingsplek waar iedereen jong, oud, arm en rijk, allochtoon of autochtoon welkom is. Je kunt er terecht voor een kop koffie, een luisterend oor, gezellige maaltijden of andere activiteiten. De activiteiten die door Bij Bosshardt worden georganiseerd worden bepaald door de wensen en behoeften in de buurt.
De ontmoetingsplek is geopend op doordeweekse dagen. Er worden tal van activiteiten georganiseerd voor allerlei verschillende groepen. Het belangrijkste is dat mensen zich thuis voelen, erbij horen en gezien worden.
Voor meer informatie over Bij Bosshardt: www.legerdesheils.nl/goodwillcentra-amsterdam/een-huiskamer-voor-de-buurt

Lijkt je dit wat?
We zien jouw sollicitatie met motivatie en c.v. graag tegemoet via onze site  www.werkenbijhetlegerdesheils.nl voor 15 maart 2020.
 
Contactpersoon en informatie:
Yvonne van Lambalgen, Kapitein                   Coördinator Buurthuis Bij Bosshardt Noord
T  (020) 6368219
E  y.van.lambalgen@legerdesheils.nl
 
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld   
 
Voor meer informatie en reactie zie onze website: www.legerdesheils.nl