Key User

We zoeken een nieuwe Key User voor ons cliëntregistratiesysteem Clever, voor 16 uur per week.

Als Key User Clever ben je het aanspreekpunt van de regio als het gaat om Clever. Clever is het cliëntregistratiesysteem wat door de organisatie zelf ontwikkeld is. Naast het beantwoorden van vragen van medewerkers en het afhandelen van meldingen in TOPdesk draag je ook kennis over door middel van trainingen. Daarnaast zit je super-usersbijeenkomsten voor, waar je zowel kennis overbrengt als vragen beantwoordt die super-users vanuit hun teams hebben. Je speelt een belangrijke rol bij het testen en accepteren van nieuwe releases (versies) van Clever. Bij nieuwe functionaliteiten ben je ondersteunend aan de implementatie ervan door middel van het geven van trainingen aan gebruikers. Je bent de linking pin tussen de regio en het landelijke Stichtingsbureau. Je komt te werken in het team Productiecontrol, waar een andere Key User, de productiecontrollers en de teamleider Productiecontrol werkzaam zijn.

De Key User kent de producten en de werkprocessen binnen de regio. Hij/zij is in staat ervaringen van gebruikers te analyseren en te vertalen naar impact op de applicatie. Als Key User heb je een positief-kritische houding en ben je enthousiast om ‘samen van hier naar beter’ te gaan. De Key User kan goed communiceren. Hij/zij kan onze medewerkers goed te woord staan en kan informatie op een effectieve manier verspreiden binnen de regio. De Key User is zelfstandig, flexibel, stressbestendig, inventief en geduldig. De Key User is een echte doorzetter.

Verdere eisen zijn:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • 16 uur beschikbaarheid vanaf 1 januari 2021;
  • Je bent in staat om bij een indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen;
  • Jij hebt een positief christelijke geloofsovertuiging en kan daarom onze doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg onderschrijven. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit.

Primaire arbeidsvoorwaarden:
Arbeidsvoorwaarden volgens Sociaal Werk, schaal 8. Het bijbehorende salaris is minimaal € 2.627,- en maximaal € 3.742,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van opleiding, ervaring en leeftijd.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Opname pensioenfonds PFZW;
  • Mogelijkheid tot deelname aan het meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden;
  • 170 uur Verlofuren per jaar bij fulltime dienstverband;
  • Opbouw van een Individueel Keuze Budget, bestaande uit 8 % vakantietoeslag, eindejaarsuitkering van 8,3 % en € 10,- per maand tegemoetkoming in de zorgkosten.

Duur:
Aanstelling is voor de duur van 12 maanden. Daarna behoort voortzetting van het contract tot de mogelijkheden.

Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg is een professionele, innovatieve en praktisch ingestelde organisatie, die zonder onderscheid des persoons, materiële en immateriële hulp verleent aan medemensen die om uiteenlopende redenen een beroep doen op (werkeenheden van) de stichting. Het werk van Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg is geïnspireerd door het evangelie van Jezus Christus, waarin waarden als rechtvaardigheid, gerechtigheid en solidariteit centraal staan. Ook streeft de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg ernaar deze waarden te realiseren binnen onze samenleving. De organisatie ontleent haar kracht zowel aan de medewerkers die zich gedreven, energiek en vasthoudend inzetten voor hun medemens als aan facilitaire middelen en samenwerkingsverbanden waarin zij participeert. Voor meer informatie over de organisatie, zie: www.legerdesheils.nl.

Werkeenheid informatie:
Het Leger des Heils Noordwest is een werkeenheid van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg. Met ruim 750 medewerkers zetten wij ons in voor de meest kwetsbare uit de samenleving. Dit zijn mensen die dak-of thuisloos zijn, kinderen die niet thuis kunnen wonen of ouderen die sterk geïsoleerd leven. Naast het aanbieden van zorg binnen verschillende woonvoorzieningen, worden volwassen en gezinnen ook ambulant begeleid. We richten ons vooral op mensen met gedragsproblemen, psychische problemen, verslavingsproblemen en justitiële problemen. Wij geloven in perspectief voor mensen, omdat iedereen ertoe doet.

Solliciteer uiterlijk 26 oktober via de solliciteerbutton op onze website. We vragen om je CV en motivatiebrief, waarin je uiteenzet waarom jij dé ideale kandidaat bent voor deze functie.

Bij het invullen van je sollicitatie zal worden gevraagd naar je christelijke levensovertuiging, en hoe je deze vorm geeft in het dagelijks leven. We verzoeken je alleen te reageren indien je voldoet aan de opleidingseisen en een christelijke levensovertuiging hebt. Indien je niet aan deze beide voorwaarden voldoet, zullen we de procedure niet met jou ingaan.

Na de sluitingsdatum verdwijnt de vacature van de website. Wil je de tekst graag bewaren, dan adviseren wij om deze tijdig op te slaan.

Conform het wervings- en selectiebeleid van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg hebben interne kandidaten bij gelijke kwaliteiten altijd voorrang.

Contactpersoon en informatie:
Heb je nog vragen over deze vacature? Voel je vrij om contact met ons op te nemen:
Functie-inhoud: Arjen Visser (Teamleider Productiecontrol & Projectleider Clever) - 06 57598424
Algemeen: Hannah van der Burg (recruiter) - 06 15397439

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.