Inkoopadviseur (medior/ senior)

Heb jij ruime ervaring als inkoper en wil jij je inzetten om de inkoopfunctie van het Leger des Heils verder te professionaliseren? Je wordt werkzaam binnen de centrale stafdienst Vastgoed, Inkoop en Facility Management (VIF) die als missie heeft om bij te dragen aan het leveren van goede zorg en hulpverlening aan kwetsbare mensen. Je gaat samen met de andere collega’s van het inkoopteam aan de slag met een contractenportefeuille van zo’n 60 landelijke (raam)contracten en veel verschillende interne belanghebbenden en onderdelen van het Leger des Heils door heel Nederland. Het Leger des Heils is op zoek naar jouw uitgebreide kennis en inkoopvaardigheden.

Als inkoopadviseur ben je belast met de leiding van inkoopprocessen binnen het Leger des Heils. Je werkt samen in een team met in totaal 4 adviseurs. Je geeft projectmatig uitvoering aan complexe inkoopprocessen en daarnaast vervul je een belangrijke rol bij het contract- en leveranciersmanagement. Je brengt adviezen uit aan de manager van de afdeling Inkoop & Vastgoedstrategie, directie van de stafdienst, en de bestuurders van het Leger des Heils. Je bent onderdeel van een jong, enthousiast, dynamisch en groeiend team met veel uitdagingen.

De belangrijkste aandachtsgebieden zijn facilitair en huisvesting, communicatie en HRM. Je geeft daarbij leiding aan complexe inkoop- en aanbestedingstrajecten of voert deze zelfstandig uit. Je hebt een drive in het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve oplossingen en diensten, die direct bijdragen aan de effectiviteit van de (ondersteunende) processen binnen het Leger des Heils. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan de doelstelling van de organisatie. Maak jij het verschil?
 

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Relevante opleiding op het gebied van inkoop, mogelijk aangevuld met specifieke kennis op het gebied van facility management (bijvoorbeeld NEVI)
 • Beschikbaar voor 36 uur per week
 • Goed ontwikkelde schriftelijke en communicatieve (advies)vaardigheden.
 • Initiatiefrijk en in staat om regie te nemen.
 • Een actieve houding als projectleider.
 • Overtuigingskracht en sterke onderhandelingsvaardigheden.
 • Sterk gevoel voor verhoudingen in een grote organisatie.
 • Een positief christelijke levensovertuiging.

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. Je werkt vanuit een jong en enthousiast team. Wij nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je ook je loopbaan verder kunt ontwikkelen. Daarnaast bieden wij je:

 • Een contract voor 12 maanden met de intentie om daarna een vast dienstverband aan te gaan.
 • Salaris conform CAO Sociaal Werk schaal 10 of 11 die loopt van € 3142,-  tot en met € 5225,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Inschaling afhankelijk van kennis-, ervaring en senioriteit.
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • 170 verlofuren per jaar o.b.v. een 36-urig dienstverband. Daarnaast heb je recht op maximaal 36 vitaliteitsuren die je opbouwt afhankelijk van je leeftijd.
 • Diverse overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling, eindejaarsuitkering van 8,3% per jaar en een vakantietoeslag van 8% per jaar.
 • Daarnaast bouw je maandelijks een loopbaanbudget op die je voor je eigen ontwikkeling kunt inzetten.

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor ongeveer 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl.
 

Wil je meer weten over deze uitdagende functie? Neem dan contact op met Bram Abbes, directeur Stafdienst Vastgoed, Inkoop en Facility Management. Te bereiken via 06 12 72 48 01 of bram.abbes@legerdesheils.nl.
Wil je gelijk solliciteren? Solliciteer dan voor 15 augustus 2020 met een motivatiebrief en CV via www.werkenbijhetlegerdesheils.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.