Huismeester Hoogeveen

Voor de afdeling InterWonen Hoogeveen zoekt het Leger des Heils een Huismeester

Leger des Heils afdeling InterWonen biedt ondersteuning aan mensen die (opnieuw) zelfstandig willen leren wonen, na een periode van (dreigend)dakloosheid. Aan het Haagje in Hoogeveen wordt deze mogelijkheid geboden aan 9 deelnemers van 18 jaar en ouder. Samen met de begeleiders werken de deelnemers toe naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan met zelfstandige woonruimte.
Als huismeester woon je in je eigen appartement in het pand waar ook de deelnemers hun eigen appartement hebben.
 

 

Je woont op de locatie en hebt daarbij een voorbeeldfunctie ten opzichte van de andere bewoners. Je inventariseert kleine huishoudelijke klussen en zet daar eventueel ook acties in uit. Je neemt contact op met medewerkers van het Leger des Heils wanneer daarvoor aanleiding is. Je draagt door je regelmatige aanwezigheid bij aan een goede sfeer in het huis. Je hebt een keer in de week overleg met een van de ambulante begeleiders en je bent het aanspreekpunt in en voor de buurt.

Je bent minimaal 21 jaar en staat stevig in je schoenen. Je kunt goed relativeren, je hebt levenservaring en mensenkennis en daarbij een goed gevoel voor humor. Je respecteert de doelstelling en de identiteit van het Leger des Heils. Daarnaast vragen wij voor deze functie een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), de kosten hiervan worden vergoed

Wat krijg je ervoor terug?

  • Inwoning in een eigen appartement tegen lage woonlasten
  • Cursus Bedrijfshulpverlening (BHV)
  • Leerzame ervaring
  • Ondersteuning door de beroepskrachten
  • Vaccinatie Hepatitis B

Het Leger des Heils W&G Noord is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving.
Wij bieden hulp aan kinderen die tijdelijk niet thuis kunnen wonen, multi-probleemgezinnen, jongeren die bekend zijn bij de politie, dak-en thuisloze mensen, mannen en vrouwen met problemen op het gebied van zelfstandig wonen en thuiswonende ouderen in een sociaal isolement. 

 

Lijkt jou dit een interessante vrijwilligersfunctie? Solliciteer dan online of mail je motivatiebrief en CV
naar a.los@legerdesheils.nl

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met A.M. van Andel, Manager Zorg InterWonen Hoogeveen 050-3172670