HR adviseur voor 36 uur per week

Weet jij van aanpakken en ben je communicatief zeer sterk? Beschik jij over een sterk analytisch vermogen en werk je oplossingsgericht? Dan ben jij de HR adviseur die wij zoeken!

Wat je doet
Als HR adviseur ben je een generalist op HR gebied die de managers ondersteunt en adviseert in de volle breedte van het HR vak. Je fungeert als sparringpartner voor de managers als het gaat om personele en organisatie vraagstukken. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van HR beleid. Je adviseert bij (bezettings)kwesties zoals arbeidsverzuim, vacatures, verbetertrajecten etc. van medewerkers.

Wij vragen

  • Een afgeronde HBO opleiding in de richting van HRM;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht, sociale regelgeving en CAO;
  • Je bent tactvol, accuraat en je beschikt over een resultaat en klantgerichte houding;
  • Affiniteit met geautomatiseerde systemen, waaronder AFAS is een pre;
  • Integriteit voor het omgaan met vertrouwelijke informatie.

We verwachten dat je een betrokken christen bent en vanuit deze levensovertuiging de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg kunt onderschrijven.
 
Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies. De kosten hiervoor worden vergoed.

Wij bieden
Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. Het salaris wordt ontleend aan de CAO Sociaal Werk, schaal 8 (tussen de € 2.627 en de € 3.742 bruto per maand bij een 36-urige werkweek). Daarnaast krijg je de beschikking over een individueel keuzebudget (waaronder je vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering) en een loopbaanbudget. Het loopbaanbudget geeft je de mogelijkheid te investeren in duurzame inzetbaarheid.

Wie we zijn
Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 6000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl.
 
Het MCR
Het Maatschappelijk Centrum Rotterdam e.o. (MCR) is onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg (W&G) van het Leger des Heils. Wij werken vanuit de gedachte dat iedereen die in Rotterdam en omgeving een beroep op ons doet recht heeft op goede zorg. Wat zijn of haar afkomst of hulpvraag ook is. De basis van dit werk is gelegen in het Evangelie van Jezus Christus. Onze drijfveren zijn rechtvaardigheid, solidariteit en professionaliteit. Met maatwerk willen we gerichte zorg bieden, waarbij wij uitgaan van de mogelijkheden en ontwikkelingskansen van elke individuele cliënt. Het MCR werkt intensief samen met andere instellingen voor hulp- en zorgverlening, de gemeenten, woningcorporaties, bewonersorganisaties en overige belangrijke partijen.

Ons team
We zijn een afdeling die bestaat uit gedreven aanpakkers die houden van een pragmatische oplossing. We zijn op zoek naar versterking van ons team. De afdeling HR is onderdeel van het Bedrijfsbureau van de Regio Rijnmond Zuid-West. Binnen de afdeling vallen de onderdelen: HR-advies, Opleidingen, Planning, Flexpool, Vrijwilligerscördinatie, Salaris- en HR-administratie. De standplaats is Kooikerweg 28 te Rotterdam.

Per 1 januari 2020 gaan het MCR en werkeenheid Zuid-West Nederland verder als één regio onder de naam: Rijnmond Zuid-West.

Lijkt dit je wat?
Solliciteer dan uiterlijk 15 november a.s. op deze vacature. Graag ontvangen we van jou de volgende documenten:
- Je cv
- Je motivatie voor dit werk
 
Conform ons werving- en selectiebeleid hebben interne kandidaten voorrang.
 
Vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met: Corina Hogendoorn (HR manager) via 06-10192151.