HR-adviseur 24-36 uur

Wil jij als HR-adviseur de sparringpartner zijn voor onze afdelingsmanagers? Lees snel verder!

Als HR adviseur ben je een generalist op HR gebied die de managers ondersteunt en adviseert in de volle breedte van het HR vak. Je fungeert als sparringpartner voor de managers als het gaat om vraagstukken rondom casuïstiek. Daarnaast heb je een adviserende en beleidsmatige rol met betrekking tot belangrijke thema’s zoals binden & boeien en leiderschapsontwikkeling. Je trekt op met de collega HR adviseurs die elk hun eigen aandachtsgebied hebben, zoals opleidingen en vitaliteit.
Je rapporteert aan de HR manager en maakt deel uit van het HR team, bestaande uit 20 collega’s.  

 • Minimaal in het bezit van een HBO-diploma in de richting van HR;
 • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt analytisch vermogen om ontwikkelingen te signaleren en kunt dit vertalen naar concrete (beleids-)voorstellen; het analyseren van data is daarbij een pre;
 • Je ziet kansen en benut deze graag;
 • Je bent een aanpakker die verantwoordelijkheid opzoekt;
 • Je bent communicatief zeer sterk;
 • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving en administratieve processen;
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • Je bent in staat om bij een indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen;
 • Een positief Christelijke geloofsovertuiging, de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg kun je onderschrijven.

Primaire arbeidsvoorwaarden:
Arbeidsvoorwaarden volgens CAO Sociaal Werk, schaal 8. Het bijbehorende salaris is minimaal  € 2.627,- en maximaal € 3.742,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van opleiding, ervaring en leeftijd.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Opname pensioenfonds PFZW;
 • Mogelijkheid tot deelname aan het meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden;
 • 170 Verlofuren per jaar bij fulltime dienstverband;
 • Opbouw van een Individueel Keuze Budget, bestaande uit 8% vakantietoeslag, eindejaarsuitkering van 8,3% en € 10,- per maand tegemoetkoming in de zorgkosten.

Duur:
Aanstelling is voor de duur van 12 maanden. Daarna behoort voortzetting van het contract tot de mogelijkheden.

Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg is een professionele, innovatieve en praktisch ingestelde organisatie, die zonder onderscheid des persoons, materiële en immateriële hulp verleent aan medemensen die om uiteenlopende redenen een beroep doen op (werkeenheden van) de stichting. Het werk van Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg is geïnspireerd door het evangelie van Jezus Christus, waarin waarden als rechtvaardigheid, gerechtigheid en solidariteit centraal staan. Ook streeft de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg ernaar deze waarden te realiseren binnen onze samenleving. De organisatie ontleent haar kracht zowel aan de medewerkers die zich gedreven, energiek en vasthoudend inzetten voor hun medemens als aan facilitaire middelen en samenwerkingsverbanden waarin zij participeert. Voor meer informatie over de organisatie, zie: www.legerdesheils.nl.

Afdelingsinformatie:
We zijn een afdeling die bestaat uit gedreven aanpakkers die houden van een pragmatische oplossing. We zijn op zoek naar versterking van ons team. Iemand die ook van aanpakken weet, en ons helpt om af en toe stil te staan, een analyse te maken en in de juiste richting verder te bewegen. De HR-afdeling bestaat uit ongeveer 20 collega’s, verdeeld over verschillende disciplines waaronder HR-advies en HR-administratie, planning en vrijwilligerscoördinatie. De HR-afdeling biedt advies en ondersteuning aan de afdelingsmanagers van de verschillende locaties en MT leden. Wegens het vertrek van een collega zijn we op zoek naar een allround HR-adviseur.

Solliciteer uiterlijk 21 november 2019 via de solliciteerbutton op onze website. Dit doe je door allereerst je C.V. te uploaden. Vul dan je persoonlijke gegevens en contactinformatie in. Voeg vervolgens je motivatiebrief toe, waarin je uiteenzet waarom jij dé ideale kandidaat bent voor deze functie.  Ga als laatste in op de vraag hoe jij jouw christelijk geloof dagelijks vorm geeft. 
Conform het wervings- en selectiebeleid van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg hebben interne kandidaten bij gelijke kwaliteiten altijd voorrang.

Contactpersoon en informatie:
Heb je nog vragen over deze vacature? Voel je vrij om contact met ons op te nemen:
Functie-inhoud: Joanne van Meeuwen (HR-manager) - 0625761653
Algemeen: Afdeling HR - 070-3115540
 
Bij benoeming zal er een ontwikkelassessment plaatsvinden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.