Hoofd Centrale Salarisadministratie (32 of 36 uur)

Ben jij een ervaren leidinggevende en wil je onze salarisadministratie naar the next level brengen? Ben je toe aan een baan met maatschappelijke relevantie en heb je een afgeronde PDL- of VPS- opleiding? Lees dan verder.

Als teamleider:

  • Ben je verantwoordelijk voor de salarisverwerking van het Leger des Heils in Nederland (ca. 7.000 loonstroken);
  • Geef je dagelijkse leiding aan de salarisadministrateurs;
  • Optimaliseer je de (werk)processen op het gebied van salarisverwerking en draag je zorg voor standaardisering en uniformering.
  • Optimaliseer je het gebruik van het ERP-systeem AFAS Profit;
  • Neem je deel aan HR- en Payroll-gerelateerde projecten en draag je zorg voor de implementatie daarvan;
  • Ben je contactpersoon voor de Belastingdienst op het gebied van loonbelasting en geef je invulling aan WKR-beleid en uitvoer van horizontaal toezicht;
  • Fungeer je als sparringpartner van het centrale en lokale HR-management.

 
Door bij te dragen aan een solide salarisverwerking binnen het Leger des Heils zorg je samen met je collega’s ervoor dat onze medewerkers in het veld de focus kunnen houden op de zorg voor de meest kwetsbaren in onze samenleving. Dankzij jouw werk krijgen mensen zonder helper weer perspectief in hun leven!

 

• HBO–werk en denkniveau, een afgeronde opleiding PDL of VPS en relevante werkervaring;
• Overtuigend en verbindend in communicatie met lokale en landelijke HR-managers;
• Sterk analytisch vermogen, snel van begrip, je hebt de hoofdlijn snel te pakken, maar hebt ook inzicht in en aandacht voor details;
• Sterk gevoel voor verhoudingen in een grote en complexe organisatie;
• Oplossings- en resultaatgericht; initiatiefrijk in het optimaliseren en verbeteren van werkprocessen;
• Je hebt een christelijke levensovertuiging en kan de doelstelling van het Leger des Heils van harte onderschrijven.

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw inzet bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. Je werkt met een ervaren en enthousiast team. Wij nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je veel kunt leren en ontwikkelen.
 
Afhankelijk van je opleiding en werkervaring word je ingeschaald in schaal 10 of 11 (€ 3.043 tot € 5.061 op basis van 36 uur) van de CAO Sociaal Werk. Daarbij ontvang je een individueel keuzebudget (vakantietoeslag + 13e maand) en word je opgenomen in Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook bieden we je voldoende opleidingsmogelijkheden waarvoor een apart loopbaanbudget maandelijks voor je wordt opgebouwd. In eerste instantie gaan we een jaarcontract aan, met de intentie om dit daarna om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.
 

Het Leger des Heils staat in een traditie waarin medewerkers gedreven vanuit hun persoonlijk geloof in Jezus Christus zich inzetten voor medemensen in nood. Ruim 7.000 betaalde werknemers en duizenden vrijwilligers staan per jaar klaar voor ca. 75.000 mensen. Mensen die voor een kortere of langere periode niet in hun eigen bestaansvoorwaarden kunnen voorzien. Of het nu gaat om maatschappelijke opvang, arbeidsre-integratie, reclassering, preventie en maatschappelijk herstel, verslavingszorg, kerkelijk werk of internationale ontwikkelingshulp.
 
Vanuit het hoofdkantoor in Almere werkt Stichting Leger des Heils Dienstverlening (DV) als shared service center voor de andere onderdelen van het Leger des Heils. DV bestaat uit de onderdelen ICT, Financial Services (waaronder de afdeling Centrale Salarisadministratie), Vastgoed-, Inkoop en Facilitymanagement, Fondsenwerving & Marketingintelligence, Communicatie en kledinginzamelaar ReShare. Met onze ondersteunende rol maken wij de uitvoering van de missie van het Leger des Heils in het land mogelijk.
 
De rol van Dienstverlening is stevig uitgebreid. Dit komt door centralisatie van ondersteunende activiteiten en een versteviging van de strategische adviesrol ten behoeve van het Leger des Heils in Nederland. Versterking van de salarisadministratie van het Leger des Heils als geheel past in deze beweging. De afdeling is in ontwikkeling, waarbij naast de optimalisatie van de HR-processen invulling gegeven moet worden aan het verder ontwikkelen van het ERP-systeem AFAS Profit. Daarom zoeken wij een ervaren teamleider salarisadministratie, die leidinggeeft aan een team van 12 medewerkers.
 

Solliciteer dan voor 6 april 2020 met een motivatiebrief en je CV. Bel voor meer informatie met Rikus Koopman (Directeur Financial Services) op 06–51105351 of per e-mail rkoopman@legerdesheils.nl. Graag reageren via www.werkenbijhetlegerdesheils.nl Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.