Helpende Verzorgingstehuis Almere

Ieder mens, jong en oud, wil graag alles uit het leven halen wat er in zit. Genieten van de dagelijkse dingen en af en toe iets bijzonders mee maken. Dat lijkt misschien vanzelfsprekend, maar voor mensen die verpleging of verzorging nodig hebben is het dat vaak niet. Het Leger des Heils doet er alles aan om de goede dingen van het leven voor iedereen mogelijk te maken en bij te dragen aan het welbevinden van mensen. Uit liefde voor mensen. Dat is het Leger des Heils!

 

In zorgcentrum Buitenhaeghe gaat het om plezierig en veilig wonen én werken. Bij onze gezellige en belevingsgerichte woonkamers komen bewoners en personeel samen: voor een kop koffie, het bespreken van de wensen of voor een spelletje. Je vindt het belangrijk om naast de dagelijkse zorg, persoonlijke aandacht te geven aan de bewoners.

We dagen je uit om mee te denken en je krijgt alle ruimte om met jouw ervaring zelf het ‘stuur in handen te nemen’. Jouw visie betrekken we bij de ontwikkeling van de zorg in ons zorgcentrum. Samen hebben we als doel om het onze bewoners zo goed mogelijk naar de zin te maken. Het creëren van een prettige woon- en werkomgeving geeft ons als team veel voldoening en werkplezier. 
 
Kortom: de baan waar je met plezier naar toe gaat!
 
Als team zijn wij bereid om ver te gaan, voor ons bestaat er simpelweg geen ‘nee’. Als Helpende neem je daarom de tijd voor bewoners, ondersteun en begeleid je hen zo goed mogelijk en bied je professionele zorg op een respectvolle manier. Er is in Buitenhaeghe een open bedrijfscultuur waar je kunt leren en je kwetsbaar op kunt stellen. Er wordt naar je geluisterd en meedenken wordt op prijs gesteld.

 

Wij zoeken een enthousiaste collega, met de benodigde diploma’s, die wil meedenken en uitgedaagd wil worden in de dynamiek waarin wij ons bevinden. Je hebt goede sociale en creatieve vaardigheden en een hart voor de doelgroep. Je bent bereid om volgens rooster te werken en onregelmatige diensten te draaien.

Verder verwachten wij een positieve christelijke geloofsovertuiging en dat je de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg kunt onderschrijven.
 
Wil je actief werken in een omgeving waarin “belevingsgerichte zorg” centraal staat?  
 
Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Het aantal uren per week is in overleg te bepalen.
Wij bieden je een tijdelijk contract, met de intentie tot een langdurige samenwerking.
De CAO VVT is van toepassing. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering en bieden we doorgroeimogelijkheden zowel verticaal als horizontaal.

 

Het Leger des Heils is een professionele, praktisch ingestelde en flexibele zorgorganisatie. Het Leger des Heils zet zich vanuit haar christelijke identiteit in voor kwetsbare mensen die ondersteuning nodig hebben bij het leven, wonen en maatschappelijk participeren. Wij zijn er voor mensen zonder helper en hebben oog voor hen die maatschappelijk buiten de boot vallen.

De aanpak van het Leger des Heils kenmerkt zich door een cliëntgerichte houding. Onze zorg sluit aan bij de behoefte van de cliënt. Wij geloven in perspectief voor mensen. Omdat iedereen ertoe doet. Leger des Heils Flevoland heeft 400 medewerkers die zich hier dagelijks voor inzetten. Wij bieden maatschappelijke opvang, beschermd wonen, gezinsbegeleiding, dagbesteding, verpleging, verzorging, (OGGZ) wijkverpleging en arbeidsre-integratie. Leger des Heils Flevoland is onderdeel van Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg. Kijk voor meer informatie op www.legerdesheils.nl/flevoland.

Buitenhaeghe is een zorgcentrum die warm, herkenbaar en huiselijk is. Er wonen mensen van 55 jaar en ouder die somatische en/of psychogeriatrische zorg nodig hebben. Onze zes verschil­lende huiskamers hebben ieder hun eigen sfeer. Samen met de bewoner kijken we bij welke sfeer hij/zij zich het meest thuis voelt en proberen een appartement te zoeken dichtbij deze huiskamer. We organiseren verschillende activiteiten, voor de bewoners die dit willen. Sowieso is er in Buitenhaeghe veel bedrijvigheid en wordt er veel georganiseerd: wij kennen een rijk vereni­gingsleven dat mogelijk wordt gemaakt door enthousi­aste medewerkers en veel vrijwilligers.
 
Onze locatie is prettig gelegen in het centrum van Almere Buiten en goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Er wordt dagelijks vers gekookt door 50|50 FOOD.

Het Leger des Heils Flevoland zoekt voor haar zorgcentrum Buitenhaeghe op verschillende afdelingen in Almere enthousiaste en creatieve:
                                     Helpenden (m/v)
 

Wil je meer informatie of heb je vragen? Dan kan je contact opnemen met Aafje van der Bijl: 06-25761745.  

Heb je belangstelling, stuur dan uiterlijk 28 oktober 2020 je sollicitatie (motivatie) en CV mee in je reactie.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.