Helpende Plus de Blinkert

“Als persoon ben ik enorm gegroeid door te leren van onze cliënten. Ook zie ik cliënten helemaal opbloeien bij ons. Dat geeft veel voldoening.” 
 

Jij maakt het verschil voor één van onze bewoners. Jij biedt namelijk 1 op 1 begeleiding aan een bewoner met NAH problematiek. Je ondersteunt deze bewoner, die aan de rolstoel gebonden is, in de ADL werkzaamheden. In samenwerking met de Verzorgende IG en/of Verpleegkundige voorzie je de juiste ondersteuning waaronder het toedienen van de medicatie. Je bent goed op de hoogte van wat er om je heen gebeurt. Deze functie is ingeroosterd voor dagdiensten van 7-8 uur.
 

  • Een afgeronde opleiding SPW en of Helpende Plus;
  • Hart voor onze doelgroep en bij voorkeur heb je kennis van NAH problematiek;
  • In staat om ADL werkzaamheden uit te voeren en bevoegd om medicatie toe te dienen;
  • Je hebt een geduldig en rustige persoonlijkheid en je weet op een juiste manier om te gaan met moeilijk gedrag;
  • Je voelt je vanuit je persoonlijke overtuiging aangesproken om voor onze christelijke organisatie te werken en stemt in met onze doelstelling.

  • Salaris conform CAO VVT schaal 30 (€1.825,- tot €2.465,- bruto per maand bij 36 uur p/w);
  • Mogelijkheid tot bijscholen;
  • Een werkgever die met je meedenkt;
  • Onderdeel van pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

De Blinkert is een expertisecentrum voor complexe zorg en behandeling waar 80 cliënten wonen, waarvan een deel kortdurend. De zorgvraag van de cliënten kenmerkt zich door multi-problematiek, bestaande uit somatische zorgvragen in combinatie met psychiatrische- en verslavingsproblematiek. Daarnaast ervaren bijna alle cliënten problemen in hun persoonlijke netwerk. Veel cliënten hebben een verleden als dak- en/of thuisloze. Alle cliënten hebben behoefte aan intensieve somatische zorg, terwijl ook de sociaal-maatschappelijke, psychiatrische- en verslavingsproblematiek centraal staat.
Door uitbreiding van het aantal cliënten zijn wij op zoek naar 1 op 1 Begeleider die hart heeft voor deze specifieke doelgroep.
In de afgelopen jaren is er binnen de Blinkert door scholing en uitbreiding van kennis en vaardigheden de nodige expertise opgebouwd in de zorg voor deze complexe cliëntgroep en die expertise willen we graag nog verder uitbouwen.
 

Dan ontvangen wij graag uiterlijk 31 maart 2019  jouw sollicitatie.

Heb jij nog vragen of wil je meer weten over deze vacature en/of Expertisecentrum de Blinkert?
Teamleider Jan Jaap Akker vertelt je graag meer! Je kunt hem bereiken via 06 - 1552 6941.