HBO stagiair Communicatie Leger des Heils W&G Overijssel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste hbo-stagiair Communicatie die een veelzijdige en uitdagende stageplek wil in een actieve maatschappelijke organisatie.

Als stagiair communicatie werk je samen met de Communicatieadviseur/medewerker Communicatie en PR. Je helpt mee met de communicatie rondom events, het schrijven van pers- en nieuwsberichten, de productie van nieuwsbrieven en andere p.r.-uitingen, het actueel houden van de website en het intranet en het organiseren, begeleiden en onderhouden van perscontacten.

Er is ruimte om met je eigen onderzoek bezig te zijn.

  • Je studeert HBO Communicatie
  • Je beschikt over goede contactuele en sociale vaardigheden
  • Je hebt affiniteit met onze doelgroep
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed
  • Je hebt een flexibele leer- en werkhouding
  • We verwachten dat je een betrokken christen bent en vanuit deze levensovertuiging de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg kunt onderschrijven.
  • Minimumleeftijd 18 jaar.
  • Stage duur van minimaal half jaar. Aanvang januari/februari 2019.

Afhankelijk van opleiding, stage- en persoonlijke leerdoelen bespreken we waar de nadruk op komt te liggen gedurende de stage. Gaandeweg groei je in de taken met de daarbij behorende verantwoordelijkheden. Samen met de praktijkbegeleider bewaak je de voortgang en de opdrachten die je voor je stage in dit kader moet voltooien.

Je ontvangt een stagevergoeding van €200,- bruto per maand op basis van 32 uur stage per week en een reiskostenvergoeding.
 

Leger des Heils W&G Overijssel is onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijn- en Gezondheidszorg. Leger des Heils W&G Overijssel biedt verschillende vormen van hulpverlening in de regio IJsselland en Twente. Kijk ook op www.legerdesheils.nl/overijssel www.facebook.com/legerdesheilsoverijssel of www.twitter.com/legerdesheilsoverijssel
 
Bedrijfsbureau:
Het werk van de medewerkers van de hulpverlening wordt ondersteund door medewerkers van de afdelingen op het bedrijfsbureau. Het merendeel van deze afdelingen is gehuisvest op het bedrijfsbureau in Zwolle. Naast directie en management zijn dat o.a. de afdelingen ICT-beheer, Applicatiebeheer, Facilitaire Dienst, Geestelijke Zorg, Financiële administratie en HR.
 

Ben je enthousiast geworden voor deze stageplek? Solliciteer dan via de website www.werkenbijhetlegerdesheils.nl of via mail: stage.overijssel@legerdesheils.nl. Beschrijf daarbij kort in je brief wat Jezus Christus persoonlijk voor je betekend. We zien graag je reactie tegemoet!

Voor vragen over deze stageplaats kun je contact opnemen met Else Smallegoor (stagecoördinator) of Evalyne van Lokhorst (medewerker PR en communicatie). Dit kan via de mail  (stage.overijssel@legerdesheils.nl) of  telefonisch via 088-0652240.