Groepsbegeleiders/teambouwers (m/v)

Een grote uitdaging voor groepsbegeleiders voor de afdeling Zij aan Zij/Vast en Verder Zeewolde. Zoek jij een uitdagende baan waarin je je enthousiasme voor de zorg aan een kwetsbare doelgroep kwijt kunt en mee kunt bouwen aan nieuwe teams? Dan ben jij de professional die wij graag willen leren kennen!

Als Groepsbegeleider heb je een belangrijke ondersteunende en activerende rol in het creëren van een gestructureerde, rustige en veilige woonomgeving.

- Jij hebt een sociale opleiding gevolgd op MBO  niveau 4 of HBO niveau en je ziet de uitdaging zitten;
- Jij hebt ervaring in het werken met de jeugd en multi-probleem situaties. Daarnaast zouden wij het ook heel fijn vinden wanneer je ervaring hebt met de LVB doelgroep, agressiebeheersing en de-escalerend werken;
- Jij bent bereid om volgens rooster onregelmatige diensten te draaien en beschikt over eigen vervoer;
- Jij hebt een positief Christelijke geloofsovertuiging en kan daarom onze doelstelling van de Stichting Leger  des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg onderschrijven.
 

De CAO Sociaal Werk is van toepassing, salarisschaal 6, met een maximum van € 3076 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
Deze functie heeft wisselende werktijden volgens rooster (ook in avond- en weekenduren).

De aanpak van het Leger des Heils kenmerkt zich door een cliëntgerichte houding. Onze zorg sluit aan bij de behoefte van de cliënt. Wij geloven in perspectief voor mensen. Omdat iedereen ertoe doet. Leger des Heils Flevoland heeft 400 medewerkers die zich hier dagelijks voor inzetten. Wij bieden maatschappelijke opvang, beschermd wonen, gezinsbegeleiding, dagbesteding, verpleging, verzorging, (OGGZ) wijkverpleging en arbeidsre-integratie. Leger des Heils Flevoland is onderdeel van Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg. Kijk voor meer informatie op www.legerdesheils.nl/flevoland.
Zij aan Zij Zeewolde is een beschermd wonen afdeling voor jonge moeders en hun kinderen.
Vast en Verder Zeewolde is een beschermd wonen afdeling voor jonge vrouwen. Doel is om de cliënten fasegewijs vaardigheden te leren, zodat zij zich aan het einde van het begeleidingstraject zo zelfstandig mogelijk in de samenleving kunnen handhaven en al dan niet met ondersteuning in staat zijn de verantwoordelijkheid voor hun kind te dragen.

 

Solliciteer dan op deze vacature vòòr zaterdag 20 juli 2019. Graag ontvangen we van jou de volgende documenten:
- Je cv
- Je motivatie voor dit werk (geef hierin
ook een uitleg van je christelijke
levensovertuiging)
Conform ons werving- en selectiebeleid hebben interne kandidaten voorrang.
Vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met:
Wim Hamer, manager, op telefoonnummer
06-41268960
De eerste selectiegesprekkenronde vindt plaats op dinsdag 23 juli.