Groepsbegeleiders locatie Hier & Nu

Een mooie functie, met mooie collega's, mooie deelnemers en bij een mooie organisatie. Wat wil je nog meer? Solliciteer vandaag nog en ga aan de slag als groepsbegeleider!

Als groepsbegeleider (functietitel: Sociaal Pedagogisch Werker 2) van de afdeling Hier & Nu bied je ondersteuning aan de cliënten van de afdeling. We leggen contact met de bezoekers en gaan samen in gesprek over wat er speelt in hun leven en of we ze mogelijk ergens mee kunnen helpen. We ondersteunen ze om weer deel te nemen aan het ‘gewone’ leven. Samen zoeken we naar een zinvolle dagbesteding die aansluit op de eigen kracht van de bezoeker. Er wordt goed samengewerkt met de andere afdelingen van het Leger des Heils en die van ketenpartners. Dit alles met als doel om samen met de cliënt te kijken wat de beste vervolgstap zal zijn om zijn/haar leven weer op de rit te krijgen.

 • Een afgeronde mbo-4 opleiding, zoals SPW4 of MMZ4 of hbo studenten (4e jaars) social work/SPH;
 • Kennis en ervaring in het 'herstelgericht werken' is een pré;
 • Bereid om alle diensten te werken, inclusief nachtdiensten;
 • Goede sociale vaardigheden;
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden voor het verzorgen van rapportages;
 • Mentaliteit om de handen uit de mouwen te steken;
 • Je bent in staat om bij een indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen;
 • Een positief Christelijke geloofsovertuiging, de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg kunnen onderschrijven.

Primaire arbeidsvoorwaarden:
Arbeidsvoorwaarden volgens CAO Sociaal Werk, schaal 6. Het bijbehorende salaris is minimaal € 2.219,- en maximaal € 3.176,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van opleiding, ervaring en leeftijd.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Opname pensioenfonds PFZW;
 • Mogelijkheid tot deelname aan het meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden;
 • 170 uur Verlofuren per jaar bij fulltime dienstverband;
 • Opbouw van een Individueel Keuze Budget, bestaande uit 8 % vakantietoeslag, eindejaarsuitkering van 8,3 % en € 10,- per maand tegemoetkoming in de zorgkosten.

Duur:
Aanstelling is voor de duur van 12 maanden. Daarna behoort voortzetting van het contract tot de mogelijkheden.

Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg is een professionele, innovatieve en praktisch ingestelde organisatie, die zonder onderscheid des persoons, materiële en immateriële hulp verleent aan medemensen die om uiteenlopende redenen een beroep doen op (werkeenheden van) de stichting. Het werk van Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg is geïnspireerd door het evangelie van Jezus Christus, waarin waarden als rechtvaardigheid, gerechtigheid en solidariteit centraal staan. Ook streeft de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg ernaar deze waarden te realiseren binnen onze samenleving. De organisatie ontleent haar kracht zowel aan de medewerkers die zich gedreven, energiek en vasthoudend inzetten voor hun medemens als aan facilitaire middelen en samenwerkingsverbanden waarin zij participeert. Voor meer informatie over de organisatie, zie: www.legerdesheils.nl.

Werkeenheid informatie:
Het Leger des Heils Noordwest is een werkeenheid van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg. Met ruim 750 medewerkers zetten wij ons in voor de meest kwetsbare uit de samenleving. Dit zijn mensen die dak-of thuisloos zijn, kinderen die niet thuis kunnen wonen of ouderen die sterk geïsoleerd leven. Naast het aanbieden van zorg binnen verschillende woonvoorzieningen, worden volwassen en gezinnen ook ambulant begeleid. We richten ons vooral op mensen met gedragsproblemen, psychische problemen, verslavingsproblemen en justitiële problemen. Wij geloven in perspectief voor mensen, omdat iedereen ertoe doet.

Afdelingsinformatie:
Hier en Nu is een brug naar andere vormen van hulpverlening. Bezoekers krijgen zo weer perspectief op een zelfstandig leven. Dit alles bij elkaar vermindert overlast en criminaliteit.
Binnen de afdeling Hier en Nu maken we veel gebruik van vrijwilligers. Samen met professionals vormen zij het volhardende team dat klaar staat voor de meest kwetsbaren onder ons.
 
Dak- en thuisloze mensen kunnen overdag terecht bij Hier en Nu voor een praatje, een kop koffie en diverse andere faciliteiten. Door de laagdrempeligheid van de dagopvang is het een vindplaats voor kwetsbare, zorg mijdende mensen.

Voor dit team zijn we op zoek naar 2 groepsbegeleiders!

Solliciteer zo snel mogelijk via de solliciteerbutton op onze website. Zodra de vacature is vervuld wordt deze vacature offline gehaald. Solliciteren doe je door allereerst je C.V. te uploaden. Vul dan je persoonlijke gegevens en contactinformatie in. Voeg vervolgens je motivatiebrief toe, waarin je uiteenzet waarom jij dé ideale kandidaat bent voor deze functie.  Ga als laatste in op de vraag hoe jij jouw christelijk geloof dagelijks vorm geeft. 

Conform het wervings- en selectiebeleid van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg hebben interne kandidaten bij gelijke kwaliteiten altijd voorrang.

Contactpersoon en informatie:
Heb je nog vragen over deze vacature? Voel je vrij om contact met ons op te nemen:
Functie-inhoud: Bert van ’t Veer – 06 25761656
Algemeen: Afdeling HR – 070 3115540

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.