Gezinscoach Regio Woerden (24 – 36 uur p/w)

‘Ik begeleidde voorheen jongeren van rond de 20. Hierbij had ik al snel het idee dat er al veel eerder in hun leven dingen waren misgegaan. Om deze reden wilde ik eerder in het proces betrokken zijn en begon ik bij jeugd en gezin. De combinatie van ouders en kinderen: dat vind ik heel leuk. Je kunt écht wat betekenen en mogelijk voorkomen dat kinderen uit huis worden geplaatst.’ - Annegien, Specialistisch ambulant hulpverlener voor jeugd en gezin

Samen met je collega specialisten werk je aan een integrale benadering van de multi-problematieke hulpvragen van onze deelnemers. De zorg die we bieden bestaat uit psychosociale hulpverlening en begeleiding op alle levensgebieden, waarbij er veel ruimte is voor nieuwe initiatieven.
Om professionele en goede zorg te kunnen bieden maak je regelmatig gebruik van de kennis en expertise van collega’s en natuurlijk evalueer je jouw inzet met jouw deelnemers.
Jij bent de expert en weet exact wat er bij de deelnemer gaande is en je gebruikt deze informatie voor het aanvragen van indicaties of andere middelen.

  • Een passende afgeronde HBO opleiding (bijv. Social work, SPH, Pedagogiek of MWD), bij voorkeur met afgeronde IAG;
  • Aantoonbare ervaring als ambulant hulpverlener of in een wijkteam/buurtteam;
  • In het bezit van een SKJ-registratie;
  • In het bezit van een rijbewijs en een eigen auto;
  • Je hebt een positief christelijke geloofsovertuiging en kunt de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg onderschrijven.

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je ook veel kunt leren.
Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 8, Minimaal € 2.592,- en maximaal € 3.624,- van de CAO Sociaal Werk bij een fulltime dienstverband (36 uur).
Bij deze CAO hoort een eindejaaruitkering van 8,3%. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) en bieden we je een pakket aan aanvullende arbeidsvoorwaarden. Bij een wederzijds positieve klik, bieden wij je eerst een bepaalde tijd contract met de mogelijkheid om deze later om te zetten in onbepaalde tijd.

Het Leger des Heils is gericht op kwetsbare mensen die hulp nodig hebben en het niet alleen redden. Hierbij hebben wij de focus op mensen bij wie zich problemen op meerdere leefgebieden voordoen en die geïsoleerd dreigen te raken of dat al zijn: mensen zonder helper. Onze hulp en ondersteuning is hierbij gericht op het herstel van het gewone leven.
 
Onze specialistische ambulante begeleiding is er voor hulp aan jeugdigen, gezinnen, volwassenen en ouderen; mensen van alle leeftijden die vanwege hun complexe problemen geen grip (meer) hebben op hun leven. Kenmerkend voor onze deelnemers is dat er meerdere grote problemen tegelijkertijd spelen. Onze ambulante teams bestaan uit verschillende specialisten die integraal werken waardoor de aanpak voor Multi-probleem situaties zeer effectief is gebleken. Speciaal voor jeugd hebben wij diverse producten zoals 10 Voor Toekomst, Kinder- en Jeugdcoaching, Clas-H, Signs of Safety en Video Home Training.
Op onze website lees je meer over onze afdeling Specialistisch Ambulante Hulpverlening (http://www.legerdesheils.nl/midden-nederland/ambulant).

Dan zien we jouw CV en motivatie graag uiterlijk 24 februari 2019 tegemoet via de "solliciteer” button. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met  Bram Heuveling (Afdelingsmanager) via het nummer 06 – 2053 7570.
Conform het wervings- en selectiebeleid van de stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg hebben interne kandidaten voorrang.