Gastvrouw in de Brasserie van Merenhoef (8 uur p.w.)

Wil jij als gastvrouw/-heer je steentje bijdragen aan een gastvrije sfeer in Merenhoef en een warm welkom in onze Brasserie ‘De Hoeve’ Lees dan vooral verder!
 

Als gastvrouw of gastheer ben je het visitekaartje van Merenhoef en geef je de bewoners en gasten een warm welkom. Je bent eerste aanspreekpunt en wijst bewoners, buurtbewoners, gasten en leveranciers de weg binnen Merenhoef. Als spil van de organisatie verstrek je het informatie, voer je licht administratief werk uit, beman je de winkel en ondersteun je je collega’s in de brasserie. Onze Brasserie ‘De Hoeve’ is onderdeel van Merenhoef, waar onze bewoners met veel plezier wonen en zorg ontvangen van onze medewerkers. In de Brasserie komen de bewoners om een kopje koffie te drinken, te eten en elkaar te ontmoeten. Maar ook bewoners van de wijk, bezoekers van het gezondheidscentrum zijn welkom! Samen met de horecamedewerker werk je aan een gastvrij ontvangst, een succesvolle horeca en een uitnodigende winkel als onderdeel van de brasserie. De gastvrouw/-heer maakt deel uit van het brasserie-team, onderdeel van de facilitaire dienst. De leidinggevende is de teamleider facilitaire dienst.

Wil jij een rol spelen in de ontwikkeling van onze organisatie? En herken je je in onderstaand profiel? Dan komen wij graag met jou in gesprek!

Wat zijn je taken als gastvrouw/-heer?

 • Gastvrij ontvangst van bewoners en bezoekers;
 • Het verstrekken van informatie, het afhandelen van beperkt telefoonverkeer en het uitvoeren van licht administratief werk;
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitstraling van de winkel, het assortiment en de presentatie daarvan;
 • Het opstarten van het kassasysteem en het verrekenen van maaltijden, dranken en aankopen;
 • Het openen van de brasserie en gereed maken voor ontvangst van bewoners en bezoekers;
 • In de brasserie ben je ondersteunend aan de horecamedewerker bij piekmomenten. Het gaat dan om het opnemen van bestellingen, het uitserveren van maaltijden/dranken enhet op orde houden van de brasserie.

 

 • MBO werk- en denkniveau
 • ervaring in een functie waarin een gastvrij ontvangst een rol speelde en je gewend was om op verschillende taken ingezet te worden
 • beschikbaar voor 8 uur per week
 • affiniteit met onze bewoners en hun persoonlijke situatie
 • zelfstandig kunnen werken
 • gastvrij, tactvol, correct, geduldig, spontaan en communicatief
 • samen met het team willen bouwen aan een gastvrij Merenhoef en Brasserie De Hoeve
 • een positief christelijke geloofsovertuiging op basis waarvan je de doelstelling van Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg onderschrijft. Een Verklaring Omtrent Gedrag is vereist bij deze functie.
 • kennis van de wettelijke voorschriften op het gebied van voedselbereiding en hygiëne (HACCP) is een pre
 • ervaring in de horeca is een pre

Het Leger des Heils doet ertoe in deze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze mooie organisatie en bieden je een plek waar je veel kunt leren. 
In eerste instantie gaan we een jaarcontract aan. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Sociaal Werk, de functie gastvrouw is indicatief ingeschaald in schaal 4 (minimaal € 1.946,- tot maximaal € 2.676,- bruto op basis van 36 uur).
Daarnaast krijg je een eindejaarsuitkering van 8,3% en kun je gebruik maken van diverse andere regelingen.

 

In Woonzorgcentrum Merenhoef in Maarssen gaat het om prettig wonen en werken. Wij vinden het belangrijk dat de bewoner het fijn heeft bij ons en zoveel mogelijk zelf ‘baas’ blijft over zijn/haar eigen leven. Ons uitgangspunt is dat we aansluiten op wat de bewoner prettig vindt of zelf altijd gewend is geweest. Als team zijn wij bereid om ver te gaan, voor ons bestaat er simpelweg geen ‘nee’. In Merenhoef wonen 39 dementerende bewoners en 40 bewoners met een somatische zorgvraag.
 

Lijkt dit je wat?
Je schriftelijke sollicitatie met motivatie en CV zien wij graag uiterlijk 8 april 2020 tegemoet via de "solliciteer” button.
Voor inhoudelijke informatie over de vacature kun je contact opnemen met Monica de Bie (teamleider facilitair via telefoonnummer 06 21102954.