Functioneel beheerder

Ben jij die gedreven functioneel beheerder die bij een organisatie wil werken die de wereld een beetje mooier wil maken?  Ben jij een visionair in je eigen beroep? Dan hebben wij DE baan voor je! Je zal werken binnen het Centrum Informatievoorziening. Dit is het IT orgaan dat het volledige IT portfolio binnen het Leger des Heils beheert en uitvoert. Alle onderdelen (architectuur, security, beheer, projecten) werken samen om tot een professionele uitvoering te komen waarbij de gebruiker en klant servicegericht bediend worden.

Als functioneel beheerder ben je een onderdeel van een sterk groeiend jong team met veel mooie uitdagingen. Samen met je collega’s draag je zorg voor de continuïteit van de applicaties en heeft ieder teamlid zijn eigen specialisaties. Specialisaties waarbij je je eigen affiniteit kunt uitoefenen of die verder bij ons wilt ontwikkelen. Je bent de verbindende schakel tussen ICT en de 7000 gebruikers vanuit de verschillende entiteiten van het Leger des Heils binnen het hele land.
 
Dagelijks houd je je bezig met het verwerken van wijzigingsverzoeken, het oplossen, opvolgen, prioriteren en documenteren van incidenten en het identificeren en rapporteren van problemen en bedreigingen. Je participeert in projecten om verbeteringen en moderniseringen toe te passen. Met jouw kennis van functioneel beheer ben je een belangrijke partner om te adviseren over verbeteringen. Je zal regelmatig samenwerken met de gebruikers die de tool Pynter en NCare gebruiken.
 
Je onderhoudt vanuit jouw rol nauw contact met je collega’s binnen de afdeling. Ook zoek je actief de aansluiting bij de gebruikers binnen de verschillende entiteiten die in het land zijn verspreid.  

Wij zoeken een enthousiast en gedreven collega met:

  • Een HBO werk en denkniveau
  • Je communicatieve en schriftelijke vaardigheden zijn goed ontwikkeld
  • Je bent resultaatgericht en kunt reflecteren op je eigen werk
  • Als functioneel beheerder heb je ervaring in het ondersteunen van de gebruikersorganisatie.
  • Je beschikt over adviesvaardigheden en bent sterk in het overbrengen van gecompliceerde informatie naar
  • Je hebt ervaring in het inventariseren van gebruikerswensen,
  • Je bent bekend met het werken in projectverbanden en kan werk goed prioriteren.
  • Je biedt de gebruiker waar mogelijk een acceptabele oplossing, werkt verbindend en je bent een echte teamspeler
  • Daarnaast beschik je over kennis van BiSL
  • Verder verwachten wij een positieve christelijke geloofsovertuiging.

Wij bieden:

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je ook veel kunt leren.
Afhankelijk van je werkervaring en kennis word je ingeschaald binnen de CAO Sociaal Werk in schaal 8 of 9 (min 2544 en max 3988) bij full time dienstverband. Daarbij ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3% en wordt je opgenomen in het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Ook bieden we je voldoende opleidingsmogelijkheden waarvoor er een apart loopbaanbudget maandelijks wordt opgebouwd.
De aanstelling is voor van 1 jaar.  Daarna is een vaste aanstelling een mogelijkheid.

Lijkt dit je wat en ben je nieuwsgierig geworden?
Solliciteer dan vóór 1  maart a.s.
op deze vacature met je motivatiebrief waarin je ook uitleg geeft van je christelijke levensovertuiging en je CV.  Conform ons werving- en selectiebeleid hebben interne kandidaten voorrang.

 
Vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met:
Wim Kemp wim.kemp@legerdesheils.nl tel: 06-15110039