Functioneel beheerder Office 365

Voor het Centrum Informatie Voorziening van het Leger des Heils zijn wij op zoek naar een
 
Functioneel beheerder Office 365
 
Jaarlijks helpt het Leger des Heils duizenden mensen die bij ons aankloppen voor verschillende vormen van zorg. Om die zorg en alle processen daaromheen goed te laten verlopen, moeten onze ruim 7.000 collega’s kunnen beschikken over betrouwbare systemen. Als functioneel beheerder Office 365 ben jij een belangrijke schakel die zorgt voor een optimale werking van deze applicatie. Als onderdeel van een groeiend, enthousiast en gedreven team (12 collega’s) draag je samen de zorg voor de continuïteit van de applicaties.
 

 • Je bent de verbindende schakel tussen de gebruiker en de technisch beheerder/leverancier;
 • Je onderhoudt het contact met (key-)users en leveranciers en geeft proactief ondersteuning aan de ongeveer 7.000 gebruikers;
 • Je bent verantwoordelijk voor het inrichten en onderhouden Office 365;
 • Je geeft ondersteuning voor het gebruik van O365 applicaties zoals OneDrive, Planner en Teams;
 • Je voert alle periodieke- en ad hoc beheertaken uit;
 • Je bent het aanspreekpunt voor vragen vanuit gebruikers en projecten over het platform;
 • Je bent verantwoordelijk voor een goede inrichting van rollen en rechten;

 • Hbo werk- en denkniveau en uiteraard uitgebreide kennis van Office 365;
 • Een enthousiaste en gedreven collega die een kei is in het ondersteunen
  van de gebruikersorganisatie;
 • Een sterk analytisch vermogen en de kennis en kunde om complexe analyses naar begrijpelijke en bruikbare informatie te vertalen;
 • Een verbinder en tevens uitstekende teamspeler;
 • Goede communicatieve en vaardigheden in woord en geschrift;
 • Een resultaatgerichte instelling en de bereidheid om verder te ontwikkelen in je vakgebied;
 • Een christelijke levensovertuiging en de bereidheid onze doelstellingen te onderschrijven.

 
 

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je ook je loopbaan kunt ontwikkelen. Afhankelijk van je kennis, leeftijd en ervaring wordt je ingeschaald binnen de CAO Sociaal Werk. Daarbij ontvang je een 13de maand en wordt je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook bieden we je voldoende opleidingsmogelijkheden waarvoor een apart loopbaanbudget maandelijks voor je wordt opgebouwd. De aanstelling geldt eerst voor de duur van 1 jaar. Daarna behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden.
 

Het Leger des Heils is een internationale christelijke organisatie die midden in de samenleving staat en onvoorwaardelijk betrokken is bij mensen aan de onderkant van de samenleving. Organisatorisch is het Leger des Heils opgedeeld in een aantal verschillende stichtingen. Het Leger des Heils verleent  vanuit zijn geloofsinspiratie materiële en immateriële hulp verleent aan mensen ’zonder helper‘. Het Leger des Heils in Nederland is onder meer actief op het gebied van maatschappelijke opvang, jeugdhulp, verslavingszorg, arbeidsre-integratie, reclassering, jeugdbescherming, preventie, maatschappelijk herstel, kerkelijk werk en internationale ontwikkelingshulp. De ca. 7.000 professionals en 2.000 vrijwilligers van W&G/LJ&R zetten zich in voor circa 40.000 unieke hulpvragers per jaar.
 

Om te solliciteren kun je gebruikmaken van het sollicitatieformulier. De sluitingsdatum van deze vacature is 7 december 2019. Voor vragen of opmerkingen over deze vacature kun je contact opnemen met Wim Kemp (manager Functioneel Beheer), telefoon (06) 15110039 of per mail wim.kemp@legerdesheils.nl.

Deze vacature wordt zowel in- als extern opengesteld. Conform ons beleid genieten interne kandidaten, bij gelijke geschiktheid, voorrang.