Floormanager ReShare Store Arnhem

Voor onze ReShare Store aan de Koningstraat 54a te Arnhem zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega!

Algemene kenmerken.

De Floormanager is verantwoordelijk voor het aansturen van de ReShare Store conform het concept- en handboek, de verkoop van kleding en de aansturing van de medewerkers en vrijwilligers en begeleiding van de cliënten die in de winkel werken.

Doel van de functie.
De Floormanager is verantwoordelijk voor het aansturen van de ReShare Store binnen de hiervoor vastgelegde kaders. De Floormanager is tevens belast met het aansturen van de medewerkers en vrijwilligers binnen ReShare en de eventuele begeleiding van de cliënten aangaande de werkzaamheden in de winkel. Daarnaast onderhoudt de Floormanager de contacten met de (vaste) klanten, streeft naar een zo hoog mogelijke omzet van de Store en draagt zorg voor een correcte uitvoering en aanlevering van de administratie en bestellingen.

  • Je bent een gepassioneerde verkoper en samen met het team behaal je maximaal verkoopresultaat.
  • Je adviseert de klanten en biedt ze maximale service.
  • Je begeleidt, coacht en motiveert het team bij alle werkzaamheden.
  • Je verricht verkoopondersteunende activiteiten (denk aan acties).
  • Je bent verantwoordelijk voor de winkelpresentatie en de filiaaladministratie conform de gestelde procedure
  • Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met het team (begeleider, cliënten, stagiaires, vrijwilligers).  
  • Je draagt zorg voor de verwerking en de presentatie van de goederen.

- Minimaal MBO+ werk- en denkniveau
- Affiniteit met mode/fashion, creatief op dit gebied
- Ervaring in retail (kledingwinkel)
- Ervaring  met het voeren van winkeladministratie
- Communicatief vaardig
- Representatieve uitstraling
- Klant- en service gericht
- Sociaal
- Enthousiast en gedreven, passie voor kleding en het goede doel
- Positief christelijke geloofsovertuiging

Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring minimaal € 2.159,- en maximaal € 2.752,- . 

Het Leger des Heils is een internationale christelijke organisatie, actief in meer dan 100 landen, die vanuit haar geloofsinspiratie materiële en immateriële hulp verleent aan mensen “zonder helper”. Het Leger des Heils in Nederland is o.a. actief op het gebied van de maatschappelijke opvang, gezondheid- en ouderenzorg, reclassering, preventie en maatschappelijk herstel, verslavingszorg, kerkelijk werk en internationale ontwikkelingshulp.
De Stichting Leger des Heils Dienstverlening verleent tegen kostprijs ondersteunende diensten aan de andere stichtingen en het kerkgenootschap. De Stichting heeft een 100% dochter onderneming, ReShare, die de inzameling verzorgt van gebruikte goederen.
 
ReShare is onderdeel van het Leger des Heils, dat vanuit een christelijke visie werkt en is een werkmaatschappij van Stichting Leger des Heils Dienstverlening. 
Als milieuorganisatie scheidt ReShare kleding en schoenen van het afval met als doel om deze producten te hergebruiken, zodat er minder kleding en schoenen naar de verbrandingsoven worden gebracht. ReShare is een betrouwbare partner die op professionele en vernieuwende wijze kleding en schoenen inzamelt voor gemeenten, bedrijven, organisaties en bij particulieren.
Als gevolg van de deels commerciële activiteiten van ReShare is de kledinginzameling op zowel charitatieve als commerciële basis. 
ReShare helpt gemeenten, scholen, winkeliers, bedrijven, verenigingen en particulieren om textiel uit het afval te scheiden en zamelt zo ruim 26 miljoen kilo kleding per jaar in. Van de opbrengst worden verschillende projecten van het Leger des Heils in binnen- en buitenland bekostigd, maar het is ook mogelijk dat ReShare plaatselijke milieuprojecten ondersteunt. In geval van crisissituaties wordt gratis kleding verstrekt aan particulieren.

De afdeling Retail heeft ten doel d.m.v. het exploiteren van ReShare Stores kwalitatief goede tweedehands- & vintage kleding aan te bieden tegen sociale prijzen in een winkel omgeving welke een positieve winkelbeleving geeft. De ReShare Store dient in zijn uitvoering de doelstellingen van het Leger des Heils te ondersteunen. 
De Floormanager ressorteert hiërarchisch onder Regiomanager.

Solliciteer dan op voor 2 november 2020 op deze vacature.

Graag ontvangen wij van jou de volgende documenten:

  • Je CV
  • Je motivatie voor dit werk (geef hierin ook een uitleg van je christelijke levensovertuiging). 

Conform ons werving- en selectiebeleid hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.
 

Voor meer informatie omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met Jurgen Terlouw via telefoonnummer 06 1037 6780.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.