Financieel administratief medewerker 24-36 uur

Zijn cijfertjes helemaal jouw ding en wil je jouw expertise inzetten in een maatschappelijke organisatie? Lees snel verder!

Je gaat een leuke uitdaging aan, want jouw hoofdtaak is het beheer van een deel van de (cliënt)administratie. Jij bent contactpersoon voor de administratie van enkele zorgafdelingen. Goede contactuele eigenschappen en punctualiteit zijn hierbij van groot belang. Daarnaast ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de verwerking van debiteurenadministratie, boeken van de bank en kassen, uitvoeren van kas- en bankbetalingen, controleren en bijhouden van diverse tussenrekeningen en diverse andere taken. Ook verricht je samen met andere collega's ondersteunende werkzaamheden. Het team bestaat uit 5 collega’s die informeel samenwerken.

Kortom, veelzijdige werkzaamheden in een leuk team en ook nog eens met flexibele werkuren!

 • Een afgeronde boekhoudkundige opleiding op minimaal MBO-3 niveau;
 • Je bent het liefst 36 uur per week beschikbaar, maar minimaal 24 uur;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt ruime ervaring met Excel en bij voorkeur met Afas.
 • Je bent een betrokken christen en vanuit deze levensovertuiging kun je de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg van harte onderschrijven.

Daarnaast ben jij natuurlijk nauwkeurig en heb je een dienstverlenende houding. Jij weet hoe je op de juiste manier vertrouwelijke gegevens kan verwerken.

Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies. De kosten hiervoor worden vergoed.

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je ook veel kunt leren. Daarnaast bieden wij je:

 • Een contract voor 12 maanden met de intentie om daarna een vast dienstverband aan te gaan.
 • Salaris conform CAO Sociaal Werk schaal 5 die loopt van € 1.996 tot € 2.844 per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast heb je bij onregelmatige werktijden recht op een toeslag.
 • Reiskostenvergoeding van maximaal €140 netto per maand afhankelijk van je reisafstand en werkdagen
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn
 • 170 verlofuren per jaar o.b.v. een 36-urig dienstverband. Daarnaast heb je recht op maximaal 36 vitaliteitsuren die je opbouwt afhankelijk van je leeftijd.
 • Diverse overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling, eindejaarsuitkering van 8,3% per jaar, €10 per maand tegemoetkoming zorgkosten en een vakantietoeslag van 8% per jaar.

Daarnaast hebben we een aantrekkelijk en passend aanbod van trainingen en opleidingen via onze LdH Academie, gericht op jouw werkgebied. Daarnaast bouw je maandelijks een loopbaanbudget op die je voor je eigen ontwikkeling kunt inzetten.

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor ongeveer 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl.

Bedrijfsbureau Rijnmond Zuidwest
Deze functie als Financieel Administratief Medewerker valt onder het bedrijfsbureau van regio Rijnmond Zuidwest. Op het bedrijfsbureau zijn diverse afdelingen werkzaam: Administratie, Planning, HR, Facilitair, Secretariaat, Communicatie, Beleid en Kwaliteit etc.

Interesse? Wacht dan niet langer en solliciteer met je cv en motivatiebrief uiterlijk 26 februari via de solliciteerbutton. Na deze datum streven wij ernaar om je binnen een week reactie te geven.

Heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stefan Westerduin (Teamleider Financiële Administratie) op telefoonnummer: 06-83168462 of mail: stefan.westerduin@legerdesheils.nl.

Conform ons werving- en selectiebeleid hebben interne kandidaten voorrang.