Ervaringsdeskundig maatje voor Sandra

Breng jij rust mee en weet jij hoe het is om ex-verslaafd te zijn?

Sandra (32) heeft een onrustige tijd achter de rug. Na jarenlang verslaafd te zijn geweest is ze nu aan het herstellen in onze opvang. Ze zoekt een maatje met levenservaring bij wie ze haar rust en stabiliteit weer kan terugvinden, het liefst iemand die zelf ooit hersteld is van drugsverslaving. Sandra is een boeiend persoon met wie je goed kunt praten en lachen. Ze vindt het leuk om samen creatieve activiteiten te doen, zoals tekenen of schilderen. Ook houdt ze ontzettend veel van dieren en heeft ze vroeger paardgereden. Ze heeft een passie voor mode en kleding maken en wil graag ooit een eigen naaimachine. Spreekt dit je aan of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Je bent sociaal betrokken en wil graag iets doen voor een ander;
  • Je hebt affiniteit met onze doelgroep;
  • Je hebt de nodige levenservaring;
  • Je ontvangt op dit moment geen zorg of hulpverlening van het Leger des Heils;
  • Je respecteert de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg.

  • Waardering, gezelligheid en begeleiding;
  • Een reiskostenvergoeding;
  • Goede begeleiding in de vorm van trainingen en intervisie;
  • WA-verzekering;
  • Onderdeel zijn van een organisatie die zich inzet voor de kwetsbare naaste.

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbare in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding.  
Per jaar staan er meer dan 6.500 professionals en 13.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Voor meer informatie over de organisatie: www.legerdesheils.nl.
 
Over het Maatjesproject:
Maatje zijn van een deelnemer van het Leger des Heils is een bijzondere ervaring, omdat je een band opbouwt met iemand die je normaal niet snel zou tegenkomen. Je spreekt wekelijks af om samen iets leuks te doen, zoals koffie drinken, wandelen of een andere activiteit. Jouw tijd en aandacht maken een enorm verschil in iemands leven.

Ben je geïnteresseerd of wil je eerst nog wat meer informatie? We komen graag met je in contact. Bel of mail ons, dan kunnen we samen kijken of er een match is!
 
Contactpersoon en informatie:
Laura Vrijsen, 06-22102334 en Marieke van der Schoor, 06-12223149
E maatjesproject.amsterdam@legerdesheils.nl
 
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!