Enthousiaste wandelvrijwilliger gezocht

Houd jij van wandelen? En vind je het nog leuker om onze cliënten hierin te enthousiasmeren en mee te nemen. Dan zoeken we jou!
 

Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar (een) enthousiaste wandelvrijwilliger(s). Iemand die het leuk vindt te wandelen en het nog leuker vindt om onze cliënten hierin te enthousiasmeren en mee te nemen.
Het gaat om 2x per week een uurtje wandelen met een individuele bewoner. Op dinsdag en vrijdag van 14:00 tot 15:00 uur.

Wat vragen wij verder van jou?

  • Je bent minimaal 1x in de week 1,5 uur beschikbaar
  • Je komt afspraken na, we en de clienten kunnen dus op je rekenen
  • Flexibel zijn in het handelen naar cliënten en collega’s.
  • Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies waarbij er sprake is van een relatie tussen medewerker en cliënt. De kosten hiervan worden vergoed.

Wat bieden wij jou?

  • Een leuke en leerzame vrijwilligerstaak in een boeiende organisatie
  • Waardering, gezelligheid en begeleiding
  • Trainingsaanbod voor vrijwilligers
  • WA-verzekering voor de uren dat je actief bent
  • Reiskostenvergoeding

Over het Leger des Heils:
Het Leger des Heils is een christelijke organisatie, actief in meer dan 120 landen die materiële en immateriële hulp aan mensen “zonder helper” verleent. We zijn actief op het gebied van de maatschappelijke opvang, arbeidsre-integratie, reclassering, preventie en maatschappelijk herstel, verslavingszorg, kerkelijk werk en internationale ontwikkelingshulp. Met ruim 6000 professionals en 1500 vrijwilligers staan per jaar klaar voor circa 55.000 mensen. Meer info www.legerdesheils.nl.

Afdelingsinformatie: De Blinkert
De Blinkert is een expertisecentrum voor complexe zorg en behandeling waar 93 cliënten wonen, waarvan een deel kortdurend. Wat de Blinkert uniek maakt is de zorgvraag van de cliënten. Deze kenmerkt zich door multi-problematiek, bestaande uit somatische zorgvragen in combinatie met psychiatrische- en verslavingsproblematiek. Daarnaast ervaren bijna alle cliënten problemen in hun persoonlijke netwerk. Veel cliënten kennen een verleden als dak- en/of thuisloze en hebben veel meegemaakt in hun leven. Alle cliënten hebben behoefte aan intensieve somatische zorg, terwijl ook de sociaal-maatschappelijke, psychiatrische- en verslavingsproblematiek centraal staat.
De Blinkert heeft  twee opname afdelingen, vier woonafdelingen en een gesloten woonafdeling voor cliënten met het syndroom van Korsakov. Elke afdeling heeft een eigen team, bestaande uit zorgmedewerkers die verantwoordelijk zijn voor de verpleging, verzorging en ondersteuning van de cliënten in hun dagelijkse leven. Hierin ben je actief in het groepsproces en op individueel cliëntniveau.

Mogen we jou welkom heten als vrijwilliger? Reageer dan online of e-mail je CV met een korte motivatie naar danielle.jansen@legerdesheils.nl
Tevens zijn we te bereiken voor meer informatie:
Naam contactpersoon:    Danielle Jansen
Adres locatie:                   De Blinkert - Baarn
Telefoonnummer mobiel: 035-5412330