Coördinerend Verpleegkundige Merenhoef Maarssen

“De dankbaarheid van mensen als je ze hebt geholpen doet zoveel met mij. Dat ik een stukje over mag nemen van wat zij niet meer kunnen, dat is het mooiste wat er is”.

Het werk is heel afwisselend en er zit wel structuur in je dag. Je dienst begint met een overdracht. Je bespreekt wat er die nacht is gebeurd en of er nog bijzonderheden zijn. Je werkt nauw samen, neemt de agenda door met collega ‘s en verleent zorg. Je hebt overleg met de arts die langs komt en je bespreekt wat er precies nodig is. Dat kan wondzorg zijn, het uitdelen van medicijnen of bijvoorbeeld het aanbrengen van een katheter.
 
Wat jouw taak anders maakt dan die van een verpleegkundige is het coachen en aansturen van het team van zo ‘n 10 tot 12 bewoners.  Je bent gericht op je eigen afdeling. Je hebt een belangrijke rol als teamcoach en bent de spil als het gaat om optimale interne communicatie en verbinding.
Veel van je werk bestaat uit overleggen. Zoals met de arts, persoonlijk begeleider, fysiotherapeut, diëtiste en activiteitenbegeleider. Er wordt per bewoner gekeken wat deze nodig heeft. Ook voor het bijwerken van de zorgleefplannen en het voorzitten van het MDO en gangoverleg, ben jij verantwoordelijk. Het is belangrijk om af te spreken wie wat doet en afgestemd te zijn op elkaar. We doen het hier samen. Je kunt altijd overleggen met je teamleider of de andere coördinerend verpleegkundigen.

 • Een afgeronde opleiding tot Verpleegkunde;
 • Geldige BIG registratie;
 • Een enthousiaste teamcoach die een coachende rol inneemt, of je wilt dat worden;
 • Het welzijn van de bewoners en de teamleden zijn voor jou heel belangrijk maar je bent ook doel en resultaatgericht;
 • Je krijgt energie van veranderingsprocessen begeleiden binnen je team en het bewaken van kwaliteit en weet anderen hierin aan te moedigen;
 • Je hebt een positieve visie op leren en professionalisering;
 • Het spreekt je aan om vanuit jouw persoonlijk christelijke overtuiging (dit is een must)  te werken voor onze organisatie en kunt onze doelstelling hierin onderschrijven.

 • Een werkplek met een fijne sfeer, waar echt oog en aandacht is voor de bewoners en voor jou als collega;
 • Een salaris conform CAO VVT schaal 50 (€2.668,- tot €3.582,- fulltime p/m);
 • Eindejaaruitkering van 7,4%;
 • Een onregelmatigheidstoeslag;
 • Wij vinden het belangrijk dat jij je verder kunt ontwikkelen als professional en kijken graag met je mee hoe we hier vorm aan kunnen geven;
 • Je hebt recht op 29 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;
 • Mogelijkheid deelname fietsplan;
 • Deelname collectieve ziektekostenverzekering;
 • Opname in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Wat wonen en werken op Merenhoef bijzonder en uniek maakt is dat we er alles aan doen om onze bewoners zich thuis te laten voelen. Onze diensten sluiten hierbij aan en bij de wensen en behoeften van onze bewoners. Daarin gaan we verder dan andere instellingen. Waar het kan, laten we de bewoners zelf de regie houden.
 
De werksfeer binnen Merenhoef is open, gezellig, en informeel. Je krijgt de ruimte om te leren en je kwetsbaar op te stellen. Meedenken wordt gewaardeerd. Kwaliteit van zorg en liefde voor de bewoners zijn voor ons belangrijk.

In Merenhoef wonen 39 bewoners met verpleeghuiszorg PG en 40 bewoners met vooral een somatische zorgbehoefte. Ook bieden we zorg tijdens een herstel en vakantieperiode of voor dagdeel ter ontlasting van de mantelzorgers. We hebben aanleunwoningen waar mensen met zorg, bij de hand, zelfstandig kunnen wonen. Op dit moment zijn we in de afrondende fase van een verbouwing. We worden een nog moderner, multifunctioneel woonzorgcentrum, waarbij we gaan fungeren als hart van de wijk.

Stuur dan jouw curriculum vitae met korte motivatie via de button “solliciteer” en we kijken er direct naar. Wij laten je niet lang wachten. Binnen een week plannen we een eerste gesprek en meeloop-moment.
 
Heb je vragen of wil je meer weten? Lianne Banda, de locatiemanager van Merenhoef, staat je graag te woord! Zij is bereikbaar via nummer 06-22971970.