Coördinerend Verpleegkundige Merenhoef in Maarssen (28 – 32 uur p/w)

Wil jij als Verpleegkundige de verantwoordelijkheid nemen voor de zorg op jouw afdeling maar de zorg aan het bed niet volledig loslaten? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Als Coördinerend Verpleegkundige (CV-er) coördineer jij de dagelijkse verzorgende en verpleegkundige zorgprocessen en bewaak en stimuleer je hierbij de kwaliteit van zorg. Door overstijgend denken en klinisch redeneren, bied je hulp aan je collega’s op de werkvloer. Je werkt mee in de zorg om de kwaliteit te waarborgen en voor je collega’s als sparringpartner te fungeren.
Daarnaast ben je voorzitter van het MDO en het gangoverleg van jouw afdeling (10-12 bewoners). Met jouw functie vervul je een belangrijke rol als teamcoach waardoor je voor optimale interne communicatie en verbinding zorgt.
Uiteraard doe je dit niet alleen en kan je altijd terecht bij je teamleider of de andere coördinerend verpleegkundigen.

  • Afgeronde opleiding Verpleegkunde;
  • Een geldige BIG registratie;
  • Je bent een geboren teamcoach die doelgericht en resultaatgericht kan werken en hierbij het welzijn van de bewoner en teamleden centraal stelt;
  • Je bent in staat om veranderingsprocessen binnen het team te begeleiden en kwaliteit van zorg te bewaken en aan te moedigen;
  • Je hebt een positieve visie op leren en professionalisering;
  • Je voelt je daarnaast vanuit je persoonlijk christelijke overtuiging aangesproken om te werken voor een christelijke organisatie en kan de doelstelling van onze Stichting onderschrijven.

Naast een betrokken werkgever en een werkplek waarbij jij volledig tot je recht komt bieden wij je een salaris conform CAO VVT schaal 45 (€2.450,- tot €3.150,- per maand op fulltime basis.
Wij vinden het belangrijk dat jij je verder kan ontwikkelen als professional en kijken graag met je mee hoe we hier vorm aan kunnen geven. Ook ontvang je een eindejaaruitkering van 7,4% en daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

In Woonzorgcentrum Merenhoef in Maarssen gaat het om prettig wonen en werken. Wij vinden het belangrijk dat de bewoner het bij ons fijn heeft en zoveel mogelijk zelf ‘baas’ blijft over zijn/haar eigen leven. Ons uitgangspunt is dat we aansluiten op wat de bewoner prettig vindt of zelf altijd gewend is geweest.
In Merenhoef wonen 39 bewoners met verpleeghuiszorg PG en 40 bewoners met vooral een somatische zorgbehoefte. Ook bieden wij zorg tijdens een herstel of vakantieperiode of voor een dagdeel, ter ontlasting van de mantelzorgers. Hiernaast hebben wij aanleunwoningen waar mensen met zorg bij de hand zelfstandig kunnen wonen.
Het woonzorgcentrum Merenhoef is op dit moment in de afrondende fase van de verbouwing met als doel om aan te sluiten bij de wensen en behoeften van de bewoners en de omgeving als het gaat om een eigentijds en aantrekkelijk centrum voor wonen, zorg en welzijn met alle faciliteiten binnen handbereik.
Merenhoef is dus volop in beweging. We streven hierbij naar tevreden bewoners én medewerkers.

Solliciteer dan door jouw curriculum vitae en korte motivatie te sturen via de button “solliciteer”.
Wij streven ernaar om je snel duidelijkheid te geven en binnen een week een eerste gesprek en een meeloopmoment te plannen.
 
Voor vragen en meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Lianne Banda (Locatiemanager Merenhoef) via het nummer 06-22971970.