Coördinator Flexpool 28 uur per week

Op zoek naar dynamiek en uitdaging in je werk? Dan hebben wij een mooie baan voor je als Coördinator Flexpool!
Kun jij zelfstandig, proactief en met veel ondernemingszin aan de slag gaan? Krijg jij energie van het oplossen van problemen? Ben jij een sterke persoonlijkheid met coördinerende capaciteiten en heb je oog voor de juiste persoon op de juiste plek? Dan ben jij degene die we zoeken!

Wat ga je doen?
Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze flexers, leidinggevenden en medewerkers over plannings- en medewerkerszaken met betrekking tot de flexpool. De flexpool bestaat uit medewerkers die flexibel op verschillende afdelingen worden ingezet. Hierbij ben je als eerste verantwoordelijk voor het werkproces rondom de inzet en planning van flexers.
Je werkt nauw samen met je collega’s van de afdeling HR voor planning en roostering. Je plant, coördineert de inzet van flexers, maakt goede afspraken met het planbureau en onderhoud het contact met externe partijen om de benodigde werknemers te binden en te boeien. Ook voer je voortgangsgesprekken met flexers en leidinggevenden rondom de inzet van de flexmedewerkers. Je signaleert tijdig ontwikkelingen en knelpunten in de uitvoering van het beleid en overlegt hierover met betrokkenen, tevens evalueer je het beleid met de betrokken medewerkers van het planbureau. Je rapporteert aan de HR manager.
 

Wat vragen wij? 

  • Afgeronde HBO opleiding;
  • Je hebt ervaring met de procedure werving en selectie;
  • Je bent proactief, ondernemend en toont op de juiste momenten je doorzettingsvermogen;
  • Daarnaast heb je leidinggevende capaciteiten en sociale vaardigheden om medewerkers te instrueren en te stimuleren. Je bent stressbestendig, oplettend en je bent in bezit van improvisatievermogen bij het oplossen van problemen en interventie in crisissituaties.

Wij doen wat we geloven en verwachten daarom dat je een betrokken christen bent en vanuit deze levensovertuiging de doelstelling van de Stichting Leger des heils Welzijns- en Gezondheidszorg kunt onderschrijven. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit.
 

Wat bieden wij? 
Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je ook veel kunt leren. Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in schaal 8 van de CAO Sociaal Werk. Je standplaats is Zwolle. Het betreft een functie van 28 uur voor een jaar, met de intentie op verlenging. Daarnaast krijg je de beschikking over een individueel keuzebudget (waaronder je vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering) en een loopbaanbudget. Het loopbaanbudget geeft je de mogelijkheid te investeren in duurzame inzetbaarheid.
 

Wie zijn wij?
Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl.

Je komt te werken in de regio Noordoost. De regio is onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg (W&G). Wij werken vanuit de gedachte dat ieder mens er toe doet en recht heeft op goede zorg. Wat zijn of haar afkomst of hulpvraag ook is. Onze drijfveren zijn rechtvaardigheid, solidariteit en professionaliteit. Met maatwerk willen we gerichte zorg bieden, waarbij wij uitgaan van de mogelijkheden en ontwikkelingskansen van elke individuele cliënt. Wij werken intensief samen met andere instellingen voor hulp- en zorgverlening, de gemeenten, woningcorporaties, bewonersorganisaties en overige belangrijke partijen.

Ons team
De flexpool valt onder de afdeling HR. Binnen de afdeling vallen de onderdelen: HR-advies, Opleidingen, Planning, Flexpool, Vrijwilligerscoördinatie, Werving en Selectie, Coaching, Salaris- en HR-administratie.

 

Interesse? Wacht dan niet langer en solliciteer vóór 18 augustus 2020.  Solliciteren kan via onze site www.werkenbijhetlegerdesheils.nl met de button "solliciteer". 
De sollicitatiegesprekken staan gepland op 26 augustus en 31 augustus.

Heb je nog vragen?
Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je bellen met Cynthia Noordoven (HR manager a.i.). Zij is bereikbaar op 06 51281564 op werkdagen van 13:00 – 14:00 uur of mail naar cynthia.noordoven@legerdesheils.nl.
Heb je vragen met betrekking tot de procedure dan kun je mailen naar liseth.mellema@legerdesheils.nl

Conform ons werving- en selectiebeleid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.