Controller

Wij zijn op zoek naar een collega met een stevige persoonlijkheid in combinatie met organisatiesensitiviteit en overtuigingskracht. Solliciteer nu naar deze leuke en uitdagende functie!

Wat je doet
Als Controller ben je verantwoordelijk voor een heldere en consistente controlling in de regio. Je geeft advies aan het management over de vertaling van beleid naar financiële doelstellingen en bewaakt de uitvoering daarvan. Je geeft advies over het verbeteren van de informatiestromen in de organisatie en de performance. Vanuit je rol draag je zorg voor het verschaffen van stuur- en verantwoordingsinformatie en middelen, om zo de doelen en ambities van de organisatie te realiseren. Op basis van begroting, forecasting, stuur-, beheer- en verantwoordingsinformatie, draag je zorg voor de Plan Do Check Act cyclus in de regio. Je geeft leiding aan de Business Controller.

Wij vragen

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Kennis van de toepassing van relevante (financiële) applicaties en automatiseringspakketten;
  • Kennis van en inzicht in de administratieve en bedrijfseconomische processen en inrichting van de afdeling(en), alsmede in (het begrippenkader van) de administratieve organisatie;
  • Sociale en managementvaardigheden voor het motiveren, coachen en aansturen van medewerkers en het aansturen van de organisatie-eenheid;
  • Sterk analytisch vermogen, stressbestendigheid en integriteit;
  • Een actieve inbreng bij het continue proces van kwaliteitsverbetering en een helikopterview;
  • Een oplossings- en resultaatgerichte werkhouding.

We verwachten dat je een betrokken christen bent en vanuit deze levensovertuiging de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg kunt onderschrijven.
 
Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies. De kosten hiervoor worden vergoed.

Wij bieden
Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. Het salaris wordt ontleend aan de CAO Sociaal Werk, schaal 11 (tussen de € 3.259 en de € 5.061 bruto per maand bij een 36-urige werkweek). Daarnaast krijg je de beschikking over een individueel keuzebudget (waaronder je vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering) en een loopbaanbudget. Het loopbaanbudget geeft je de mogelijkheid te investeren in duurzame inzetbaarheid.

Wie we zijn
Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 6000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl.
 
Het MCR
Het Maatschappelijk Centrum Rotterdam e.o. (MCR) is onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg (W&G) van het Leger des Heils. Wij werken vanuit de gedachte dat iedereen die in Rotterdam en omgeving een beroep op ons doet recht heeft op goede zorg. Wat zijn of haar afkomst of hulpvraag ook is. De basis van dit werk is gelegen in het Evangelie van Jezus Christus. Onze drijfveren zijn rechtvaardigheid, solidariteit en professionaliteit. Met maatwerk willen we gerichte zorg bieden, waarbij wij uitgaan van de mogelijkheden en ontwikkelingskansen van elke individuele cliënt. Het MCR werkt intensief samen met andere instellingen voor hulp- en zorgverlening, de gemeenten, woningcorporaties, bewonersorganisaties en overige belangrijke partijen.

Ons team
Het Leger des Heils regio Rijnmond Zuid-West is onderdeel van de landelijke stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg (W&G). De Controller functioneert in hiërarchische zin rechtstreeks onder de directeur bedrijfsvoering.

Per 1 januari 2020 gaan het MCR en werkeenheid Zuid-West Nederland verder als één regio onder de naam: Rijnmond Zuid-West.

Lijkt dit je wat?
Solliciteer dan snel op deze vacature! Graag ontvangen we van jou de volgende documenten:
- Je cv
- Je motivatie voor dit werk 
 
Vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met: Regina Broeze (directeur bedrijfsvoering) via 010-2229888.