Business Controller regio Rijnmond Zuidwest

Heb jij sterke analytische vaardigheden en kun je sparringpartner zijn voor het managementteam op financieel gebied? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als business controller ondersteun je de teammanagers van regio Rijnmond Zuidwest in het financiële proces van zijn of haar locatie. Hierbij ga je regelmatig langs op locatie om in gesprek te gaan over behaalde resultaten maar vooral om met toekomstgerichte blik mee te denken en te adviseren. Je signaleert en adviseert hierover aan de controller en het managementteam van de regio. Hierin heb je een proactieve, adviserende rol waarbij jij je richt op efficiëntie en resultaatverbetering.

Daarnaast ondersteun je de controller bij het opstellen van de begroting en forecast door jouw kennis van de afdelingen. Je zorgt ervoor dat je weet welke cijfers en informatie je nodig hebt van afdelingen en van de financiële administratie om te kunnen sturen en verantwoorden.

Team Control
Je werkt samen met één andere business controller en een controller. Daarnaast werk je ook nauw samen met de financiele administratie. We vinden openheid en eerlijkheid belangrijk, maar daarnaast is ook zeker ruimte voor lol en gezelligheid. Jouw ideeën zijn altijd welkom en we moedigen je zeker aan om hiermee aan de slag te gaan.
 
De afdeling Control is onderdeel van het Bedrijfsbureau van de regio Rijnmond Zuidwest van het Leger des Heils. Binnen het bedrijfsbureau vallen de onderdelen: finance, planning, facilitair, kwaliteit en beleid en HR. De standplaats is Kooikerweg 28 te Rotterdam.

  • Een afgeronde hbo/wo-opleiding Controlling/Accountancy/Bedrijfseconomie;
  • Ervaring is een pré, maar we staan zeker ook open voor gemotiveerde starters;  
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar

Daarnaast heb jij een sterk analytisch vermogen, ben je stressbestendig en staat integriteit bij jou hoog in het vaandel. Je hebt een actieve inbreng bij het continue proces van kwaliteitsverbetering en je hebt een scherpe helikopterview.

We verwachten dat je een betrokken christen bent en vanuit deze levensovertuiging de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg kunt onderschrijven. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit.

Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies. De kosten hiervoor worden vergoed. Daarnaast is een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn ook onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je ook veel kunt leren. Daarnaast bieden wij je:

  • Een eerste tijdelijk contract met de intentie om daarna een vast dienstverband aan te gaan.
  • Salaris conform CAO Sociaal Werk schaal 10 die loopt van € 3.142 tot € 4.712 bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
  • Volledige reiskostenvergoeding als je met het OV reist, een fietsregeling met extra reiskostenvergoeding als je gaat fietsen en een kilometervergoeding van maximaal € 163,20 netto per maand als je met de auto reist (afhankelijk van je reisafstand en werkdagen).
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • 170 verlofuren per jaar o.b.v. een 36-urig dienstverband. Daarnaast heb je recht op maximaal 36 vitaliteitsuren die je opbouwt afhankelijk van je leeftijd.
  • Diverse overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling, eindejaarsuitkering van 8,3% per jaar, €10 per maand tegemoetkoming zorgkosten en een vakantietoeslag van 8% per jaar.

Daarnaast hebben we een aantrekkelijk en passend aanbod van trainingen en opleidingen via onze LdH Academie, gericht op jouw werkgebied. Ook bouw je maandelijks een loopbaanbudget op die je voor je eigen ontwikkeling kunt inzetten.

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 7.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor ongeveer 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl.

Interesse? Wacht dan niet langer en solliciteer met je cv en motivatiebrief uiterlijk 17 december via de solliciteerbutton. Na deze datum streven wij ernaar om je binnen een week reactie te geven.

Heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Willem Tukker (Controller) op telefoonnummer: 06 - 22 66 95 07.

Conform ons werving- en selectiebeleid hebben interne kandidaten voorrang.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.