Beleidsmedewerker 28-36 uur

Verbind jij jouw beleidsmatige expertise aan onze maatschappelijke en waardevolle missie? In deze veelzijdige functie ben je als beleidsmedewerker ben je werkzaam in de volledige breedte van het werkveld van het Leger des Heils. Wil jij waarde toevoegen? Lees hieronder snel verder.

Als beleidsmedewerker lever je een actieve bijdrage aan de voorbereiding, implementatie en uitvoering van beleid op verschillende terreinen. Je ondersteunt directie en managers van de regio Rijnmond Zuidwest (RZW) beleidsmatig op meerdere aandachtsgebieden, die in de loop van de tijd kunnen verschuiven. Het jeugddomein, forensische zorg, herstelgericht werken en inzet van ervaringsdeskundigheid vallen binnen je pakket.

Je werkt veel samen met de regio- en locatiemanagers zorg en directe collega’s binnen het cluster beleid en kwaliteit. Ook onderhoud je contacten met de beleidsspecialisten op het hoofdkantoor en neem je deel aan de landelijke vakgroep Beleid. Je valt hiërarchisch onder de manager directiezaken.

 • Academisch werk- en denkniveau;
 • Je bent 28-36 uur per week beschikbaar;
 • Generalistische kennis op het gebied van zorg. Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met meerdere van bovengenoemde aandachtsgebieden;
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Verder sta je stevig in je schoenen, volg je actuele ontwikkelingen binnen het werkveld en heb je ervaring met projectmatig werken. Ook ben je in staat op een natuurlijke wijze verbinding te maken met de medewerkers van het primair proces en bouw je zowel in- als extern een relevant netwerk op.

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je ook veel kunt leren. Daarnaast bieden wij je:

 • Een contract voor 12 maanden met de intentie om daarna een vast dienstverband aan te gaan.
 • Salaris conform CAO Sociaal Werk schaal 9 die loopt van € 2.793 tot € 4.118 per maand bij een 36-urige werkweek.
 • Reiskostenvergoeding van maximaal € 140 netto per maand afhankelijk van je reisafstand en werkdagen
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn
 • 170 verlofuren per jaar o.b.v. een 36-urig dienstverband. Daarnaast heb je recht op maximaal 36 vitaliteitsuren die je opbouwt afhankelijk van je leeftijd.
 • Diverse overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling, eindejaarsuitkering van 8,3% per jaar, € 10 per maand tegemoetkoming zorgkosten en een vakantietoeslag van 8% per jaar.

Daarnaast hebben we een aantrekkelijk en passend aanbod van trainingen en opleidingen via onze LdH Academie, gericht op jouw werkgebied. Daarnaast bouw je maandelijks een loopbaanbudget op die je voor je eigen ontwikkeling kunt inzetten.

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor ongeveer 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl.

Interesse? Wacht dan niet langer en solliciteer met je cv en motivatiebrief uiterlijk 26 februari via de solliciteerbutton. Na deze datum streven wij ernaar om je binnen een week reactie te geven.

Heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anselm Krol (manager directiezaken) op het telefoonnummer: 06-22013176.

Conform ons werving- en selectiebeleid hebben interne kandidaten voorrang.