Beheerder ICT Infrastructuur

Quote van een collega:
Waarom mijn werk leuk is? “Geen dag is hetzelfde. Of eigenlijk in één geval wel. Altijd fluitend naar het werk. Mijn werk biedt ongelofelijk veel vrijheid, je komt door de hele stad heen en leert de meeste collega’s in het veld vrij snel kennen. Het ene moment ben je met je handen bezig het andere moment met een stukje documentatie of het bouwen van een Excel document. Ook word ik enorm uitgedaagd in de techniek. Van werkstation tot kabel en werkplek. Nieuwbouw, verbouwing en verhuizing; alles komt voorbij.”  
 

Als beheerder ICT infrastructuur ben je verantwoordelijk voor de interne netwerkinfrastructuur binnen onze locaties en de aansluit van ICT-apparatuur op dit netwerk. Onder beheer verstaan wij het beheer van de fysieke werkplekken, patchruimten en de daarop aangesloten data-lijnen t.b.v. de aansluiting van werkplekken, printers, computers voor cliënten, standalone computers, Wi-Fi, telefonie, zorgsystemen met persoonlijke alarmering, deuropeners en camerasystemen.

Bij interne verhuizingen of inrichting nieuwe panden is het opstellen van de specificatie van eisen voor de interne infrastructuur en het instrueren en aansturen van leveranciers bij de aanleg hiervan, van groot belang.

Goed voorraadbeheer als ook de vulling van de Configuratie Management Database (CMDB) met alle ICT-apparatuur is een onderdeel van deze functie. Vanuit de CMDB voorzie je de werkeenheid van informatie. Je bent dus niet bang zelf met apparatuur te werken of aan te sluiten. Je bent ook in staat zaken goed op papier te zetten. In deze functie ben je gedeeltelijk op kantoor als ook op onze 35 locaties in Amsterdam.

 • Afgeronde ICT-opleiding op MBO+ niveau en/of aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring met netwerk- en infrabeheer. Kennis van MER en SER. Kennis van camera bewakingssystemen;
 • Uitgebreide kennis van Microsoft Windows en Office met name Microsoft Excel en Access;
 • Kennis van hardware zowel op werkplek als netwerk;
 • Kennis van Database gerelateerde software;
 • Begrijpt telefonie en VOIP;
 • In staat bedrijfsprocessen te interpreteren en te beschrijven;
 • Heeft kennis van inrichten van ICT werkplekken;
 • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Servicegerichte, initiatiefrijke houding;
 • Volgt de ontwikkelingen op ICT gebied en is op de hoogte van achterliggende techniek;
 • Ervaring met Topdesk en zorgprocessen is een pre;
 • In het bezit van een Rijbewijs B;
 • Je dient in bezit te zijn van een Verklaring Omtrent het Gedrag met passend screeningsprofiel die niet ouder is dan twee maanden;
 • Je beschikt over een positieve christelijke levensovertuiging en kan de doelstelling van de stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg onderschrijven.

Op basis van opleiding en ervaring word je volgens de CAO Sociaal Werk ingeschaald in schaal 7. Deze loopt van minimaal € 2.392,-- tot maximaal € 3.277,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. De CAO kent een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% en hecht veel waarde aan flexibiliteit (Individueel Keuzebudget) en persoonlijke ontwikkeling (Loopbaanbudget). 
 
Secundaire arbeidsvoorwaarden:
Opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Wij bieden mogelijkheden aan om jezelf te ontwikkelen zoals een eigen Leger des Heils Academie waar je trainingen kunt volgen.
 
Duur:
Aanstelling eerst voor de duur van 1 jaar. Daarna kan een vaste aanstelling nadrukkelijk tot de mogelijkheden behoren.

Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 120 landen. Vanuit haar christelijke motivatie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen “zonder helper”. Het Leger des Heils in Nederland is actief op het gebied van de maatschappelijke opvang, arbeidsre-integratie, reclassering, preventie en maatschappelijk herstel, verslavingszorg, kerkelijk werk en internationale ontwikkelingshulp. De 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils staan per jaar klaar voor circa 75.000 mensen. Voor meer informatie over de organisatie: www.legerdesheils.nl.
 
Werkeenheid informatie:
Goodwillcentra Amsterdam (GWCA) is onderdeel van de Stichting Leger des Heils W&G. Het is een grote, niet anonieme, veelzijdige organisatie die zich al meer dan 130 jaar onbaatzuchtig inzet en een grote expertise heeft opgebouwd. Deze expertise wordt steeds verder ontwikkeld en kundig toegepast binnen de opvang van dak- en thuisloze mannen en vrouwen, maatschappelijk werk, gehandicaptenzorg, woonbegeleiding, casemanagement, ouderenzorg, jeugdzorg, naschoolse dagbehandeling, kinderhospice en thuiszorg. De zorg- en hulpverlening van de GWCA wordt verricht vanuit 12 clusters en een Vakgroep LVB met specifieke expertise. Circa 1.200 medewerkers in Amsterdam zetten zich op betrokken en hulpvaardige wijze in, iedere dag weer.
 
Ons Team:
ICT wordt steeds belangrijker binnen onze organisatie. Medewerkers zijn steeds meer afhankelijk van ICT-systemen en netwerkaansluitingen om hun werkzaamheden optimaal te kunnen uitvoeren.  De afdeling ICT infra van de Goodwillcentra Amsterdam wil zich steeds verder professionaliseren in ondersteuning van onze medewerkers in het gebruik van ICT-faciliteiten op kantoor als ook extramuraal. Onder deze afdeling vallen vijf ICT medewerkers met ieder hun eigen aandachtsvelden.
 
De afdeling wordt geleid door de Teamleider ICT die onder verantwoordelijkheid valt van de Facilitair manager. Vanuit het landelijk Hoofdkwartier van het Leger des Heils in Almere worden de regionale werkeenheden ondersteund door de stafafdeling Centrum Informatievoorziening.

We zien jouw sollicitatie met motivatie, Christelijke levensovertuiging en curriculum vitae graag tegemoet voor maandag 24 februari 2019. Conform het wervings- en selectiebeleid van de stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg hebben interne kandidaten voorrang.

Contactpersoon en informatie:
René Goldschmeding, Teamleider ICT
Telefoonnummer: 020-6301111
 
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!   
 
Voor meer informatie zie onze website: http://goodwillcentra.legerdesheils.nl