Allround Systeembeheerder/Netwerkbeheerder Windows (32 tot 36 uur)

“Geen dag is hetzelfde. Of eigenlijk in één geval wel. Altijd fluitend naar het werk. Mijn werk biedt ongelofelijk veel vrijheid, je komt door de hele stad heen en leert de meeste collega’s in het veld vrij snel kennen. Het ene moment ben je met je handen bezig het andere moment met een stukje documentatie of het bouwen van een Excel document. Ook wordt ik enorm uitgedaagd in de techniek. Van werkstation tot kabel en werkplek. Nieuwbouw, verbouwing en verhuizing alles komt voorbij.” 

Wij zijn op zoek naar een bevlogen en ervaren ICT vakman/vrouw die zijn/haar professionele vaardigheden in wil zetten zodat onze medewerkers zo goed mogelijk ondersteund worden om kwetsbare mensen aan de onderkant van de samenleving te helpen.
 
Als beheerder ICT infrastructuur ben je verantwoordelijk voor de interne netwerkinfrastructuur binnen onze locaties en de aansluit van ICT-apparatuur op dit netwerk. Onder beheer verstaan wij het beheer van de fysieke werkplekken, patchruimten en de daarop aangesloten data-lijnen t.b.v. de aansluiting van werkplekken, printers, computers voor cliënten, standalone computers, Wi-Fi, telefonie, zorgsystemen met persoonlijke alarmering, deuropeners en camerasystemen. Daarnaast kunnen de werkzaamheden bestaan uit het verstrekken van apparatuur en rechten aan nieuwe collega’s en functioneel beheer.
 
Bij interne verhuizingen of inrichting nieuwe panden is het opstellen van de specificatie van eisen voor de interne infrastructuur en het instrueren en aansturen van leveranciers bij de aanleg hiervan, van groot belang.
Goed voorraadbeheer als ook de vulling van de Configuratie Management Database (CMDB) met alle ICT-apparatuur is een onderdeel van deze functie. Vanuit de CMDB voorzie je de werkeenheid van informatie. Je bent dus niet bang zelf met apparatuur te werken of aan te sluiten. Je bent ook in staat zaken goed op papier te zetten. In deze functie ben je vaak op kantoor maar ook op één van onze 35 locaties in Amsterdam.
Komend jaar gaan we over op Office 365. Je eerste focus zal dan ook liggen op dit project. Door drukte op de afdeling is voor dit project per direct ondersteuning nodig. Ervaring met het leiden van projecten is dan ook nodig.

 • Afgeronde ICT-opleiding op MBO+ niveau en/of aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring in het leiden van projecten;
 • Uitgebreide kennis van Microsoft Windows Office 365 met name Microsoft Excel, Outlook, Word en Access;
 • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Servicegerichte, initiatiefrijke houding;
 • Is in staat complexe bedrijfsprocessen te overzien en deze projectmatig te benaderen;
 • Heeft kennis van inrichten van ICT werkplekken;
 • Ervaring met netwerk- en infrabeheer. Kennis van MER en SER. Kennis van camera bewakingssystemen;
 • Kennis van hardware zowel op werkplek als netwerk;
 • Kennis van Database gerelateerde software;
 • Begrijpt telefonie en VOIP;
 • In staat bedrijfsprocessen te interpreteren en te beschrijven;
 • Heeft kennis van inrichten van ICT werkplekken;
 • Volgt de ontwikkelingen op ICT gebied en is op de hoogte van achterliggende techniek;
 • Ervaring met Topdesk en zorgprocessen is zeker een pre.

Op basis van opleiding en ervaring wordt je volgens de CAO Sociaal Werk ingeschaald in schaal 7 volgens CAO Sociaal Werk, die loopt van minimaal € 2.392 en maximaal € 3.277 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week.  Je pensioen loopt via het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. De CAO hecht veel waarde aan flexibiliteit (Individueel Keuzebudget) en persoonlijke ontwikkeling (Loopbaanbudget). Het individuele keuzebudget (o.a. vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,3%) kan naar behoefte worden ingezet in de vorm van tijd of geld. Het loopbaanbudget geeft je de mogelijkheid te investeren in je duurzame inzetbaarheid.
 
Duur:
Aanstelling eerst voor de duur van 1 jaar. Daarna kan een vaste aanstelling tot de mogelijkheden behoren.

Leger des Heils Goodwillcentra Amsterdam (GWCA) is onderdeel van de stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg. GWCA is een organisatie waar ruim 1.200 mensen werken met een jaaromzet van EUR 80 miljoen en grote diversiteit aan zorg die wij leveren (o.a. ambulant werk, bi Bosshardt buurtwerk, soepbus, dag- en nachtopvang, beschermd wonen, hulp aan slachtoffers mensenhandel, jongeren, crisisopvang gezinnen). Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 120 landen. De 6.500 professionals en 13.000 vrijwilligers van het Leger des Heils staan per jaar klaar voor circa 75.000 mensen. Voor meer informatie zie onze website: www.legerdesheils.nl.

Afdelingsinformatie:
ICT wordt steeds belangrijker binnen onze organisatie. Medewerkers zijn steeds meer afhankelijk van ICT-systemen en netwerkaansluitingen om hun werkzaamheden optimaal te kunnen uitvoeren.
De afdeling ICT infra van de Goodwillcentra Amsterdam wil zich steeds verder professionaliseren in ondersteuning van onze medewerkers in het gebruik van ICT-faciliteiten op kantoor als ook extramuraal. Onder deze afdeling vallen vijf ICT medewerkers met ieder hun eigen aandachtsvelden.
 
De afdeling wordt geleid door de Teamleider ICT die onder verantwoordelijkheid valt van de Facilitair manager. Vanuit het landelijk Hoofdkwartier van het Leger des Heils in Almere worden de regionale werkeenheden ondersteund door de stafafdeling Centrum Informatievoorziening.

Contactpersoon en informatie:
René Goldschmeding (Teamleider ICT)
T: 020-6301111
 
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!   
 
Voor meer informatie zie onze website: http://goodwillcentra.legerdesheils.nl