Administratief Medewerker HR

Ben jij iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat, zich niet snel van de wijs laat brengen en grote affiniteit heeft met de wonderlijke wereld van HR? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wat wij zoeken
Wij zijn op zoek naar een administratief medewerker HR die stevig in zijn/haar schoenen staat en zich niet snel van de wijs laat brengen. Kortom je bent nuchter, constructief en praktisch ingesteld. Ook draag je ideeën voor procesverbetering aan en ben je klantgericht. Het kunnen stellen van prioriteiten en flexibiliteit zijn belangrijke competenties voor deze functie.

Wat je doet
Als administratief medewerker HR verricht je alle voorkomende administratieve taken op het gebied van HR. De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Je handelt voorkomende correspondentie en telefoonverkeer af;
 • Je beheert de personeelsdossiers en houdt ze up to date;
 • Je stelt arbeidsovereenkomsten en wijzigingen op;
 • Je voert de werving- en selectieprocedure(s) uit;
 • Je bent in staat managementinformatie te genereren;
 • Je informeert medewerkers en leidinggevenden over regelingen en cao.

Wij vragen

 • MBO+ of HBO diploma op het gebied van HRM;
 • Ervaring als administratief medewerker HRM;
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Ervaring met personeelsinformatiesysteem AFAS is een pré;
 • Integriteit voor het omgaan met vertrouwelijke informatie.

We verwachten dat je een betrokken christen bent en vanuit deze levensovertuiging de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg kunt onderschrijven.
 
Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies. De kosten hiervoor worden vergoed.

Wij bieden
Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. Het salaris wordt ontleend aan de CAO Sociaal Werk, schaal 6 (tussen de € 2.219 en de € 3.176 bruto per maand bij een 36-urige werkweek). Daarnaast krijg je de beschikking over een individueel keuzebudget (waaronder je vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering) en een loopbaanbudget. Het loopbaanbudget geeft je de mogelijkheid te investeren in duurzame inzetbaarheid.

Wie we zijn
Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 6000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl.
 
Het MCR
Het Maatschappelijk Centrum Rotterdam e.o. (MCR) is onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg (W&G) van het Leger des Heils. Wij werken vanuit de gedachte dat iedereen die in Rotterdam en omgeving een beroep op ons doet recht heeft op goede zorg. Wat zijn of haar afkomst of hulpvraag ook is. De basis van dit werk is gelegen in het Evangelie van Jezus Christus. Onze drijfveren zijn rechtvaardigheid, solidariteit en professionaliteit. Met maatwerk willen we gerichte zorg bieden, waarbij wij uitgaan van de mogelijkheden en ontwikkelingskansen van elke individuele cliënt. Het MCR werkt intensief samen met andere instellingen voor hulp- en zorgverlening, de gemeenten, woningcorporaties, bewonersorganisaties en overige belangrijke partijen.

Ons team
We zijn een afdeling die bestaat uit gedreven aanpakkers die houden van een pragmatische oplossing. We zijn op zoek naar versterking van ons team. De afdeling HR is onderdeel van het Bedrijfsbureau van de Regio Rijnmond Zuid-West. Binnen de afdeling vallen de onderdelen: HR-advies, Opleidingen, Planning, Flexpool, Vrijwilligerscoördinatie, Salaris- en HR-administratie. De standplaats is Kooikerweg 28 te Rotterdam.

Per 1 januari 2020 gaan het MCR en werkeenheid Zuid-West Nederland verder als één regio onder de naam: Rijnmond Zuid-West.

Lijkt dit je wat?
Solliciteer dan vóór 20 december a.s. op deze vacature. Graag ontvangen we van jou de volgende documenten:
- Je cv
- Je motivatie voor dit werk
 
Conform ons werving- en selectiebeleid hebben interne kandidaten voorrang.
 
Vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met: Corina Hogendoorn (HR manager) via 06-10192151.