Activiteitenbegeleider Dagbesteding Meubelhal Goes (voor 16-24 uur per week)

Ben jij onze pionier in de dagbesteding?

Als activiteitenbegeleider stimuleer en motiveer je de deelnemers en begeleid je ze bij hun werkzaamheden. Je stelt samen met de deelnemers doelen op en rapporteert over de voortgang.   
Naast de begeleiding ben je medeverantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de dagbesteding, administratie, in- en verkoopactiviteiten en het coördineren en plannen van werkzaamheden.
Je weet verbinding te leggen met de verschillende disciplines binnen het Leger des Heils.

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven collega die stevig in zijn/haar schoenen staat, met minimaal een afgeronde relevante opleiding op MBO-4-niveau (binnen de sociale sector). Je hebt een praktische instelling en bent vakkundig in kluswerk, door ervaring of opleiding. Je bent een doorzetter en vindt uitdaging in het werken met een doelgroep die niet gemakkelijk te motiveren is. Je weet om te gaan met onverwachte situaties en weet hier adequaat op te reageren.
Het dagbestedingsproject staat in de startblokken. Dit is voor jou juist een uitdaging, je pakt deze concreet aan en bent creatief in het bedenken en organiseren van oplossingen.
Door jouw enthousiasme voelen deelnemers zich gesteund en worden gemotiveerd de volgende stap te zetten. Je bent in staat de deelnemers in hun kracht te zetten.

Je bent een betrokken christen en vanuit deze levensovertuiging kun je de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg van harte onderschrijven.

Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies. De kosten hiervoor worden vergoed.

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je ook veel kunt leren. Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in schaal 6 van de CAO Sociaal Werk (Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening). Deze loopt van € 2.149,-- tot € 3.076,-- per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast krijg je een eindejaarsuitkering van 8,3% en kun je gebruik maken van diverse andere regelingen. We bieden je een contract aan voor de duur van elf maanden met de intentie om daarna een vast dienstverband aan te gaan.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • opname pensioenfonds PFZW
  • mogelijkheid tot deelname aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl

In de Oosterschelderegio helpen we mensen bij het vinden van een passende en veilige manier van wonen en samenleven. Onveiligheid voor volwassenen of kinderen, eenzaamheid, verslaving, teloorgang en doelloosheid roepen om een passend antwoord. Met onze ambulante begeleiding, hulp aan gezinnen en jongeren, inloop, noodopvang en dagbesteding bieden we hoop aan mensen die er zelf even niet uitkomen.

In de Meubelhal van het Leger des Heils vinden tientallen mensen een zinvolle taak, waarmee zij een bijdrage leveren aan het goede doel. De Meubelhal ontvangt veel goederen van particulieren en bedrijven. Deze kunnen voor weinig geld of gratis bij mensen terechtkomen die het nodig hebben. Dan gaat het over meubels, kleding, witgoed en andere apparaten, servies en eigenlijk alles wat tot een huishouden kan behoren. De vele trouwe vrijwilligers coördineren, sorteren, etaleren, verkopen of vervoeren deze spullen. Ook worden goederen gerepareerd en worden er kluswerkzaamheden uitgevoerd op andere locaties. De Dagbesteding in de Meubelhal draagt hieraan bij. Deelnemers werken mee in werkzaamheden die bij hen passen en worden daarin begeleid door de activiteitenbegeleider.

Solliciteer dan uiterlijk 21 januari 2019 op deze vacature. Graag ontvangen we van jou de volgende documenten:

  • cv
  • motivatie voor dit werk (geef hierin ook een uitleg van je christelijke levensovertuiging).

Conform ons werving- en selectiebeleid hebben interne kandidaten bij gelijke kwaliteiten voorrang.

Bel voor vragen Jan Looij, manager Midden & Noord Zeeland, 06-33318825.
Via de site www.werkenbijhetlegerdesheils.nl kun je direct solliciteren.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdagmorgen 30 januari 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.