Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

96 vacatures gevonden

Groepsbegeleider afdeling Huis en Haard 1

Heb jij ervaring met bewoners met een achtergrond van dakloosheid, verslaving en psychiatrische problematiek? Kom ons team versterken en help mee om onze bewoners een prettig thuis te bieden en hen te begeleiden en ondersteunen in hun dagelijks leven.

Begeleider Domus 3

Ben jij op zoek naar een uitdagende combinatiefunctie van woonbegeleider en persoonlijk begeleider? Dit kan bij Domus 3, waar we een pro-actieve en enthousiaste doorzetter zoeken. Samen met jou willen wij onze 15 bewoners begeleiden in hun herstel door hun zelfstandigheid zo veel mogelijk te bevorderen en zorgbehoeftes in kaart te brengen.

 

Secretaresse (32 uur per week)

Het Leger des Heils is op zoek naar een secretaresse voor het Stichtingsbureau W&G/LJ&R in Almere. Ben jij een organisatietalent, leg je makkelijk contact met mensen en heb je gevoel voor bestuurlijke verhoudingen? Lees dan snel verder!
 

Groepsleider Westburgh RIBW

Houd jij je graag bezig met het bevorderen van het leefklimaat, voor hen die staan aan de rand van de samenleving? Heb jij ruime kennis van psychiatrische ziektebeelden, persoonlijkheids- en ontwikkelingsstoornissen? Dan zijn wij op zoek naar jou, voor een 32-urige werkweek

Persoonlijk Begeleider Beschermd Wonen (HBO) 28-36 uur

Voor de begeleiding van onze bewoners zijn wij op zoek naar een gedreven collega die houdt van uitdagingen en denkt in mogelijkheden. Kun jij goed aansluiten bij de vraag van de ander? Ben jij in staat deze vragen te vertalen in haalbare acties en hier met bewoners en collega's uitvoering aan te geven? Wij bieden je een uitdagende werkomgeving met mooie mensen. Wil jij je christelijke geloofsovertuiging handen en voeten geven in je werk? Lees dan deze advertentie en solliciteer!

Groepsbegeleider (8-32 uur)

Vind je het leuk om op diverse afdelingen en met verschillende doelgroepen te werken? In deze functie als groepsbegeleider voor de Flexpool doe je veel ervaring op. Je kunt van te voren aangeven hoeveel uren je minimaal wilt werken, daar ben je ook van verzekerd! Leuk als je fulltime aan de slag wilt gaan of voor een aantal uur naast het huishouden of je studie!
 

Woonbegeleider Flexpool

Wil jij in korte tijd heel veel leren? Veel ervaring opdoen met verschillende doelgroepen? En wil je onze complexe doelgroep begeleiden naar meer zelfredzaamheid? Lees snel verder of wij de ideale match zijn!

 

Re-integratiecoach Utrecht (28-32 uur p.w.)

Als Re-integratiecoach coach jij de deelnemers binnen de provincie Utrecht die geen (betaald) werk hebben en het moeilijk hebben om hun weg op de arbeidsmarkt te vinden. Samen met de deelnemers, en in goed overleg met de betrokken hulpverlening en de uitkerende instanties, breng je de mogelijkheden in kaart en stel je een trajectplan op. Je maakt de deelnemers enthousiast…