Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

111 vacatures gevonden

Woonbegeleider

Sandra (medewerker): "Het is een bijzonder mooie taak om, in dit warm en enthousiast team, degene te ondersteunen die even niet meer weten hoe het leven te leven"

Kun jij werken vanuit een basishouding van hoop en optimisme en geloof jij in herstel?
Wij zijn op zoek naar jou!
Sociaal Werker (HBO) voor 32 uur per week op onze prachtige nieuwe woonlocatie in Emmen

Jeugdzorgwerker D (MBO)

Heb jij hart voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblematiek? En wil je onderdeel zijn van een bevlogen en professioneel team? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Nachtwaker Flexpool NH-Noord

Wij zijn op zoek naar oproepkrachten die flexibel inzetbaar zijn op meerdere afdelingen binnen onze werkeenheid. Dit gaat om locaties in de regio's Den Helder, Alkmaar, Hoorn en Zaanstad. De functie staat open voor minimaal 8 uur en maximaal 20 uur per week.

Nachtwaker Flexpool NH-Zuid

Wij zijn op zoek naar oproepkrachten die flexibel inzetbaar zijn op meerdere afdelingen binnen onze werkeenheid. Dit gaat om locaties in de regio's Haarlem, Hoofddorp en Zaanstad. De functie staat open voor minimaal 8 uur en maximaal 20 uur per week.

Woonbegeleider Flexpool NH-Noord

Wij zijn op zoek naar oproepkrachten die flexibel inzetbaar zijn op meerdere afdelingen binnen onze werkeenheid. Dit gaat om locaties in de regio's Den Helder Alkmaar, Hoorn en Zaandam.