Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

102 vacatures gevonden

Groepsbegeleider kleinschalig wonen Domus

Ben jij de begeleider die graag een extra stap zet voor kwetsbare mensen in de maatschappij? Als Groepsbegeleider op Domus Oranjeplein ben je verantwoordelijk voor het plan van deelnemers, de dagelijkse gang van zaken op de locatie en je bent direct betrokken bij onze kwetsbare en uitdagende groep deelnemers. Je draait mee in een multidisciplinair team dat jij aanvult vanuit jouw eigen expertise. Ga jij die uitdaging aan?

Helpende kleinschalig wonen Domus

Ben jij de helpende die graag een extra stap zet voor kwetsbare mensen in de maatschappij? Als Helpende binnen Domus Oranjeplein ondersteun je je collega’s bij het uitvoeren van de taken en lever je samen met een multidisciplinair team een belangrijke bijdrage aan de begeleiding van onze kwetsbare en uitdagende groep deelnemers.

Verzorgende kleinschalig wonen Domus

Ben jij de verzorgende die graag een extra stap zet voor kwetsbare mensen in de maatschappij? Als verzorgende binnen Domus Oranjeplein ben je verantwoordelijk voor het welzijn en de verzorging van onze kwetsbare en uitdagende groep deelnemers. Je draait mee in een multidisciplinair team dat jij aanvult vanuit jouw eigen expertise.

Gastvrouw/heer bij Leidsche Maan, Utrecht (9 uur)

Ben jij de gastheer/vrouw die kan zorgen voor rust, orde en veiligheid binnen onze afdeling wanneer je zelfstandig je diensten invult? Bij Leidsche Maan in Utrecht bieden we opvang aan volwassenen met psychiatrie en verslavingsproblematiek. Ben jij in staat om hen op een positieve opbouwende manier tegemoet te treden en tegelijk te kunnen begrenzen waar nodig, dan zoeken we jou!

Persoonlijk Begeleider Vrouwenopvang

Ben jij een bevlogen hulpverlener met een hart voor kwetsbare vrouwen en kinderen? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken een Persoonlijk Begeleider (SPW-4) die zijn/haar kennis en vaardigheden in wil zetten in het herstelproces van onze deelneemsters.