Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

107 vacatures gevonden

Nachtwaker Gezinsopvang 20 uur

Ben jij niet alleen oplettend, maar ook zelfstandig en flexibel? Voor onze gezinsopvang voor dak- en thuisloze gezinnen in Rotterdam zijn wij opzoek naar een nachtwaker de veiligheid bevordert en rust bewaakt rondom de locatie.

Manager Behandelstaf/Gedragswetenschapper

Wil jij direct aan de slag binnen een organisatie die ertoe doet in onze samenleving?
Ben je op zoek naar een leidinggevende functie maar wil je ook de praktijk blijven uitoefenen?
In deze functie kun je beide combineren.


Reageer op onze vacature en wij nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie.
Wij bieden je werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft en een plek waar je veel kan leren. 
 

Groepsbegeleider

Lijkt het jou leuk om op verschillende afdelingen en met diverse doelgroepen te werken? Als groepsbegeleider in de Flexpool word je ingezet op meerdere locaties, waardoor je veel verschillende ervaringen zult op doen. Je geeft zelf aan hoeveel uren je per week wilt werken.

Groepsbegeleider Noord-Holland Zuid

Lijkt het jou leuk om op verschillende afdelingen en met diverse doelgroepen te werken? Als groepsbegeleider in de Flexpool word je ingezet op meerdere locaties, waardoor je veel verschillende ervaringen zult op doen. De locaties waar je zult worden ingezet bevinden zich in Haarlem, Hoofddorp en Zaanstad.

Groepsbegeleider Noord-Holland Noord

Lijkt het jou leuk om op verschillende afdelingen en met diverse doelgroepen te werken? Als groepsbegeleider in de Flexpool word je ingezet op meerdere locaties, waardoor je veel verschillende ervaringen zult op doen. De locaties waar je zult worden ingezet bevinden zich in Den Helder, Alkmaar, Hoorn en Zaandam.

Trajecthouder (tijdelijke functie)

Per 1 januari zijn wij op zoek naar een trajecthouder voor een periode van vier maanden, voor het liefst twee á drie dagen in de week!

Als trajecthouder ben je verantwoordelijk voor coördineren van het traject van de deelnemers van Westburgh. Dit doe je aan de hand van het zorgplan dat jij in afstemming met de deelnemers, persoonlijk begeleiders en extern behandelaren opstelt.

Kom jij ons team versterken?