Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

116 vacatures gevonden

Sociaal Pedagogisch Medewerker

Wij zoeken een enthousiaste, stevige , professionele collega die graag op de groep werkt en ook het persoonlijk begeleiderschap van deelnemers als een mooie uitdaging ziet.  We bieden een werkplek waar een actieve houding in het vormgeven van de toekomst van Domus zeer gewaardeerd wordt. 

Manager Bureau Trajectmanagement

Heb jij uitvoerige kennis van processen in de zorg? En gedegen leidinggevende ervaring in een veranderende omgeving? Geef jij leiding vanuit vertrouwen en ben je in staat om een netwerk intern en extern op te bouwen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Coördinator dagactiviteiten (m/v)

Ieder mens, jong en oud, wil graag alles uit het leven halen wat er in zit. Genieten van de dagelijkse dingen en af en toe iets bijzonders mee maken. Om dat ook voor voor mensen die verpleging of verzorging nodig hebben vanzelfsprekender te maken zoeken we inspirerende collega. Het Leger des Heils staat er voor om het goede van het leven voor iedereen mogelijk te maken en wil uit liefde voor de mensen bij dragen aan het welbevinden van mensen. Dat is het Leger des Heils!

Verpleegkundige / Verzorgende minimaal 24 uur

VerpleegkundigeAls verpleegkundige op locatie de Dukdalf ben jij degene die verantwoordelijk is voor het zorgleefplan en de verpleging van de deelnemers. Hierbij streef je altijd naar een optimaal leefklimaat en een prettige woonomgeving. Je verricht zorg, verpleegtechnische handelingen en ondersteuning bij de dagelijkse behoeften van de deelnemers. Je werkt mee aan verbetering van de zorg door toepassing van nieuwe werkwijzen…