Zoekfilters

U heeft gezocht op:

97 vacatures gevonden

Kwaliteitsmanager (m/v) voor 18 uur per week voor 1 jaar

Korte bedrijfsinformatie:
Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 120 landen. Vanuit haar christelijke motivatie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen “zonder helper”. Het Leger des Heils in Nederland is actief op het gebied van de maatschappelijke opvang, arbeidsre-integratie, reclassering, preventie en maatschappelijk herstel, verslavingszorg, kerkelijk werk en internationale ontwikkelingshulp. De 5.500 professionals en 900 vrijwilligers van het Leger des Heils staan per jaar klaar voor circa 55.000 mensen. Voor meer informatie over de organisatie: www.legerdesheils.nl.
 


 

Medewerker Buurtsteunpunt Bij Bosshardt Zwolle, vac.nr. 22-18


Leger des Heils Overijssel, onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg, is ten behoeve van Buurtsteunpunt Bij Bosshardt te Zwolle op zoek naar een ondernemende en enthousiaste collega in de functie van:
 

Medewerker Bij Bosshardt  M/V

 
Voor 24 uur per week
 
 
Voor het Buurtsteunpunt Bij Bosshardt in Zwolle zijn we op zoek naar een enthousiaste, zelfstandig werkende medewerker die oprecht geïnteresseerd en op zoek is naar de medemens.
Onze voorkeur gaat uit naar een gastvrije collega die makkelijk contact kan maken, gezelligheid kan creëren en een luisterend oor kan bieden. Dit in nauwe samenwerking met Korps Zwolle (kerkelijke genootschap).
 
 

Helpende

Ieder mens, jong en oud, wil graag alles uit het leven halen wat er in zit. Genieten van de dagelijkse dingen en af en toe iets bijzonders mee maken. Dat lijkt misschien vanzelfsprekend, maar voor mensen die verpleging of verzorging nodig hebben is het dat vaak niet. Het Leger des Heils doet er alles aan om de goede dingen van het leven voor iedereen mogelijk te maken en bij te dragen aan het welbevinden van mensen. Uit liefde voor mensen. Dat is het Leger des Heils!

 

Huismeester / Portier Haarlem 16-24 uur

Wat ga je doen?Als huismeester heb je een belangrijke ondersteunende en activerende rol in het creëren van een woonomgeving waar rust, veiligheid en structuur kernbegrippen zijn. Je bent in staat consequent om te gaan met afspraken rond de cliënt en kunt hen op een positieve, opbouwende manier aanspreken op hun gedrag, waarin je de eigenheid van de cliënten respecteert. Als…

Ambulant Medewerker Volwassenen

Functieomschrijving:Je wordt ingezet bij volwassenen en krijgt te maken met complexe intensieve hulpverleningstrajecten. Je coördineert de zorgverlening, ook als er andere hulp betrokken is.Je maakt  problemen bespreekbaar, geeft inzicht in de gevolgen daarvan en zoekt samen met de cliënt naar oplossingen. Wanneer er sprake is van verslaving werk je toe naar een opname/gereduceerd gebruik of regulatie. Je biedt begeleiding in…

Woonbegeleider voor locatie William Booth-Huis voor 24-36 uur

Als Woonbegeleider ben je verantwoordelijk voor een caseload van deelnemers die je individueel begeleid in een traject. Dit traject richt zich op verschillende leefgebieden zoals huisvesting, financiën, psychische gesteldheid, verslaving en dagbesteding. De werktijden zijn vooral overdag, maar om ‘feeling’ te houden met de groepsdynamica en rest van het team werk je soms ook een avond/weekenddienst.