Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

121 vacatures gevonden

Gedragswetenschapper

Wat ga je doen: Als gedragswetenschapper ben je medeverantwoordelijk voor de inhoud van de hulpverlening aan de jeugdige en zijn gezin. Je coacht en ondersteunt de HBO geschoolde gezinscoaches in hun werk. Hierbij bewaak je dat er procesmatig en methodisch gewerkt wordt binnen de kaders die binnen jeugdzorg gelden en ben je gericht op ontwikkeling van het team en het…

Facilitair Medewerker (32-36 uur)

Heb jij ervaring in het coördineren van Gebouwenonderhoud, Contractbeheer, ICT, Telefonie, Beveiliging etc? En vind je het leuk om dat te doen bij een organisatie die midden in de maatschappij staat? Bekijk dan snel onze vacature!

Groepsbegeleider Domus 3

Als Groepsbegeleider (functienaam: Sociaal Pedagogisch Werker 2) ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de locatie Domus 3 en daardoor ben je ook direct betrokken bij de cliënt. Wij willen onze bewoners een nieuw perspectief bieden, waardoor zij zich kunnen ontwikkelingen naar een zo zelfstandig mogelijk eigen bestaan. Help jij mee? 

 

Gedragswetenschapper Jeugd

Gepassioneerd team en uitdagende doelgroep zoeken ervaren Gedragswetenschapper Jeugd!
Wat vind jij belangrijk in je werk? Enthousiaste collega’s – check, dat zijn wij. Complexe multiproblemgezinnen – present. Als jij hart voor deze doelgroep én humor hebt, dan komen we graag met jou in contact!
 

Teamleider 50/50 Workcenter Gelderland

Geloof jij, net als wij, dat elk mens een plek in de samenleving verdient? 50|50 is het initiatief van het Leger des Heils om mensen aan de onderkant van de samenleving, met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, weer ‘mee te laten doen’. Werken aan herstel van het gewone leven, waarbij uitstroom naar een duurzame plek in werk en samenleving centraal staat. Voor deze mooie afdeling zoeken we nu een Teamleider 50|50, die de spil wil zijn tussen de Workcenters, opdrachtgevers én onze zorgverleners.