Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

134 vacatures gevonden

Groepsbegeleider (MBO) voor nachtopvang locatie de Meerpaal

Als Sociaal Pedagogisch Werker biedt je groepsbegeleiding aan de groep mensen die in de nachtopvang verblijven. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de groep. Jou observaties en rapportages zijn van belang voor het hulpverleningsproces en hierin ondersteun je de woonbegeleiders. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en begeleidt deelnemers in hun omgeving naar herstel…

Teammanager voor locatie de Lichtboei

Heb jij een helicoptervieuw en ervaring in het aansturen van mensen? Kom dan je latenten inzetten als Teammanager op onze beschermde woonvorm voor volwassenen met psychiatrische- en verslavingsproblematiek!

Leerling-werknemer (m/v) VIG of VIG/MMZ 24 uur

Ben jij op zoek naar een baan in de zorg en wil je tegelijkertijd een opleiding volgen? Bij Leger des Heils Flevoland ben je van harte welkom.
Zorgcentrum Buitenhaeghe in Almere Buiten combineert werken & leren zodat je naast een baan in de praktijk ook een opleiding volgt van 2,5 jaar.
Vanaf Januari 2020 start in Zorgcentrum Buitenhaeghe de combi-opleiding Verzorgende-IG/Begeleider Specifieke Doelgroepen (MMZ) in samenwerking met het MBO college Almere. Dit betekent twee erkende diploma’s!

medewerker Housekeeping (18-24 uur per week)

Wij zijn per direct op zoek naar een gemotiveerde housekeeping medewerker. Ook zij instromers zijn van harte uitgenodigd te reageren. Wij zoeken iemand die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan en streeft naar kwaliteit. Je bent kritisch, energiek en bent bereid door te gaan tot het werk klaar is.  Je zorgt  samen met jouw collega’s voor het schoonmaken van…

Medewerker Facilitaire Dienst

Hey optimist! Ben jij een duizendpoot, is een gebouw meer voor jou dan een stapel stenen en staat veiligheid voorop bij alles wat je doet?
 
Ben je daarnaast in staat om binnen een turbulente omgeving oog en aandacht te houden voor de lopende facilitaire dienstverlening? Beschik je over de competenties samenwerken, communiceren, organisatiebewustzijn en kwaliteitsgerichtheid? Kom dan ons facilitaire team in opbouw versterken en reageer op deze vacature!
 
In de dagelijkse praktijk handel je facilitaire en ICT meldingen in teamverband af, fungeer je als aanspreekpunt EN structureer je alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van veiligheid. Denk hierbij aan actuele thema’s als: brandveiligheid, legionella, RIE, fysieke veiligheid, HACCP, technische en bouwkundige veiligheid.
Dit doe je vanuit een klein team waar je vanuit vertrouwen leiding krijgt van de Facilitair Manager.
 

Ervaren recruiter in de zorg

Mooi vak: zorgprofessionals werven! Jij zorgt ervoor dat onze deelnemers iedere dag de hulpverleners krijgen die zij nodig hebben. Je faciliteert het primaire proces én hebt een adviserende rol richting ons management. Jij bent de sparringpartner als het gaat om recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.

HR adviseur (20 uur per week + doorgroeimogelijkheden

Houd jij van afwisseling en dynamiek? Wil jij binnen afzienbare tijd doorgroeien naar senior HR Adviseur? Op onze afdeling Personeelszaken lopen 1001 processen en projecten door elkaar. Alles is erop gericht om ons management en het primaire proces zo goed mogelijk te faciliteren. Daarvoor zijn wij op zoek naar een HR Adviseur die toe is aan de tweede of derde stap in zijn/haar carrière.