Sollicitatieprocedure

Het Leger des Heils kent veel verschillende vakgebieden en biedt daardoor veel stagemogelijkheden. Bovendien is het Leger des Heils voor veel vakgebieden een erkend leerbedrijf. Of je nu aan een mbo, hbo of universiteit studeert, bij ons vind je een passende stage waarin je kennis kunt maken met de verschillende werkvormen en doelgroepen.

Als je stage komt lopen bij het Leger des Heils geldt in grote lijnen dezelfde procedure als bij een sollicitant, behalve het aantal gesprekken. Meestal volstaan we met één gesprek waarin we samen met jou je leerdoelen en leervragen bespreken. In dat gesprek bekijken we ook welke mogelijkheden wij hebben om jou tijdens je stage zo goed mogelijk te begeleiden. We kijken verder naar de relatie tussen jou, je school en het Leger des Heils en leggen de afspraken vast die we tijdens het gesprek maken. Wij vinden het vanzelfsprekend dat stagiairs goed worden begeleid.

Afhankelijk van de stagevorm en duur spreken we eventueel een stagevergoeding af.

Actuele stageplaatsen kun je hier vinden.
Wel interesse maar op dit moment geen actuele stageplaats beschikbaar? Stuur dan een open-sollicitatie via het online-sollicitatieformulier.

 

Terug